Tiedote 22.11.2018

Tampereelle syntyy Suomen suurin DJ- ja karaokeyhtiö

DJ- ja karaokepalvelu Popmaster ostaa DRX Finlandin liiketoiminnan

Tamperelainen DJ- ja karaoketoimintaan erikoistunut Popmaster Oy ostaa alalla kymmenen vuotta toimineen DRX Finlandin DJ- ja karaokeliiketoiminnan 1.1.2019 alkaen. DRX Finlandin vanhat työntekijät jatkavat Popmasterin palveluksessa vanhoina työntekijöinä ja Popmaster jatkaa DRX Finlandin toimintaa sellaisenaan. Myös DRX Finlandin entinen yrittäjä Pekka Salonen siirtyy Popmasterin palvelukseen. Liiketoimintakaupan myötä Tampereelle muodostuu Suomen suurin DJ- ja karaokeyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 90 musiikkityöntekijää. Liiketoimintakaupan myötä Popmaster Oy:n liikevaihto ennustetaan nousevan vuonna 2019 noin 1,4 miljoonaan euroon.

DJ- ja karaokepalveluja juhliin, tapahtumiin ja ravintoloihin tarjoava Popmaster on kasvanut viime vuosina aktiivisesti ja uusia kasvumahdollisuuksia on etsitty myös yrityskauppojen avulla. Popmasterin toimitusjohtaja Mikko Hannula on tyytyväinen nyt tehtyyn liiketoimintakauppaan. ”DRX Finlandilla tukeva asema pirkanmaalaisessa DJ- ja karaokekentässä, joten olen mielissäni kun pääsemme yhdistämään voimamme. DRX Finlandin vanhoille asiakkaille kauppa tarjoaa entistä parempaa valinnanvaraa, koska ravintoloilla on halutessaan mahdollisuus valita juuri oikean tyylinen soittaja Popmasterin henkilökunnasta. Näin isoa valikoimaa ei pysty mikään muu DJ- ja karaokeyhtiö Suomessa tarjoamaan”, Mikko Hannula kertoo.

Alkoholilain uudistus keväällä 2018 toi uutta nostetta DJ- ja karaokepalvelujen kysynnälle ravintoloissa. Anniskelun jatkoajan saadakseen ravintoloiden ei enää tarvitse hankkia elävää musiikkia vaan ravintolat saavat itse harkita millä tavalla varmistavat asiakkaiden viihtymisen aamuyön tunteina. Yhä useampi ravintola on valinnut viihdyttäjäksi DJ:n tai karaoken, koska niiden kustannus on vain noin viidennes elävän musiikin kustannuksiin verrattuna. ”Popmasterin toimintamalli puhuttelee ravintoloitsijoita, koska Popmasterin musiikkityöntekijät ovat osa ravintolan henkilökuntaa ja osallistuvat asiakkaiden viihdyttämisen ohella ravintolan avustaviin töihin tasavertaisina työntekijöinä”, Popmasterin toimitusjohtaja Mikko Hannula kertoo. Ravintoloiden arkipäivän haasteet ovatkin Hannulalle tuttuja, sillä Popmaster on osa Restbar Groupia, jolla on ollut ravintolatoimintaa lähes 30 vuoden ajan Pirkanmaalla. Tällä hetkellä Restbar Groupiin kuuluvat Olutravintola Konttori Tampereen keskustassa sekä Pepperit Ylöjärvellä, Kangasalla ja Nokialla. Näiden lisäksi Restbar Groupiin kuuluu Etelä-Suomen alueella pitopalvelua harjoittava Pepper Catering.

 

LUE MYÖS:
Kymmenen syytä valita Popmasterin DJ tai karaokejuontaja ravintolaan
Popmasterin referenssit – case Tiikerihai
Kiinnostaako karaoke- tai DJ-työ?