Popmaster myy käytöstä poistettuja DJ- ja karaokelaitteita edullisesti. Myytävät laitteet ovat pääosin 1-3 kolme vuotta vanhoja. Kaikki myytävänä olevat laitteet ja tarvikkeet ovat toimivia ja annamme niille myös takuun.

Eurolite PAR 56 -spotit kuljetuslaatikkoineen

Eurolite PAR-56 -sarjan led-spotit (4kpl) kuljetuslaatikkoineen. Mukana alkuperäinen ohjekirja ja muoviset tassut lattia-asennusta varten. Täydellinen setti keikkailevalle DJ:lle tai bändille. Settejä on myynnissä 5 kpl, joten osta vaikka useampia. Spoteissa on useita valmiita valo-ohjelmia, mm. musiikkiin reagoiva, automaattisesti väriä vaihtava, ym. Spotteja voidaan ohjata myös dmx-ohjaimella.

HINTA 200 € / setti tai spotit irrallaan 20 €/kpl

Eurolite LED FX-250 RGBW DMX Flower Effect -efektivalo

Eurolite LED FX-250 RGBW DMX Flower Effect -valaisin kuljetuslaatikkoineen. Tyylikästä liikkuvaa valoa erittäin edullisesti ja helposti. Efektivalo luo tanssilattialle, seinälle tai kattoon useita erilaisia valokuvioita. Valaisin reagoi ääneen ja ohjautuu sen avulla automaattisesti. Ohjattavissa myös dmx-ohjaimella. Mukana on kaikki tarpeellinen eli itse valaisin, kiinnitysrauta, virtajohto ja räätälöity kuljetuslaatikko. Näitä settejä on myynnissä kaksi kappaletta, joten osta vaikka molemmat. Näyttävä ja hintaansa arvokkaamman oloinen efektivalo keikkailevalle DJ:lle tai bändille.

HINTA 100€ / setti

Katso esittelyvideo:

Eurolite LED SCY-7 RGB Lighting Effect -efektivalo

Eurolite LED SCY-7 RGB Lighting Effect -valaisin kuljetuslaatikkoineen. Tyylikästä liikkuvaa valoa erittäin edullisesti ja helposti. Efektivalo luo tanssilattialle valonsäteitä. Valaisin reagoi ääneen ja ohjautuu sen avulla automaattisesti. Mukana on kaikki tarpeellinen eli itse valaisin, kiinnitysrauta, virtajohto, alkuperäinen ohjekirja ja räätälöity kuljetuslaatikko. Näyttävä ja hintaansa arvokkaamman oloinen efektivalo keikkailevalle DJ:lle tai bändille.

HINTA 100 € / setti

Katso esittelyvideo:

König KN-MICW 620 – langattomat mikrofonit

Ammattikäytössä olleet langattomat König KN-MICW 620 -mikrofonit kuljetuslaatikkoineen. Toimivuudelle annetaan takuu. Mukana on kaikki tarvittavat eli 2kpl mikrofoneja, vastaanotin, vastaanottimen virtalähde, alkuperäinen käyttöohjekirja ja laitteille räätälöity kuljetuslaatikko. Täydellinen kokonaisuus keikkailevalle DJ:lle tai bändille.

HINTA 130 €/ setti

Eurolite PAR-30 -spotit, valo-ohjain ja decotrussit

Tyylikkäät Eurolite PAR-30 -spotit kiinnitysrautoineen ja värikalvoineen. Kokonaisuus sisältää yhteensä 12 spottia. Erittäin näyttävä kokonaisuus ravintolaan, treenikämppään tai autotallibaariin.

Ostettavissa myös varmatoiminen valo-ohjain (Stairville DC-405S), jonka avulla valot saadaan vilkkumaan halutulla tavalla. Lisäksi myytävänä decotrussia, johon spotit on saa asennettua kiinnitysraudoilla. Decotrussia on kaksi kuvassa näkyvää kulmapalaa ja lisäksi yksi non 2 metrinen suora pätkä.

HINNAT:
Spotit 100 € / 12kpl
Valo-ohjain 80 €
Decotrussit 30 €

Shinybow 4×4 -kuvamatriisi

Ammattikäyttöön tarkoitettu Shinybow 5544 4×4 komposiitti A/V -matriisikytkin. Voit kytkeä kuvavaihtajaan neljä eri sisääntuloa ja neljä ulostuloa.

HINTA 100 €

Aktiivikaiuttimet 2 kpl

Järeät König PA-SMA1502 aktiivikaiuttimet. Erillinen äänensäätö kaiuttimen takana.
HINTA 500 € / 2kpl

Tekniset tiedot:
Malli König PASMA1502
Tuotesarja OnStage
Valmistajan tuotekoodi PASMA1502
Nominaaliteho (W) 300
Suurin/huipputeho (Watt) 800
Herkkyys (2.83V/1m) 99
Crossover (Hz) 2200
Taajuusvaste (Hz) 40 – 20000
Langaton äänensiirto Ei
Magneettisuojattu Kyllä
Etukaiuttimien korkeus (cm) 68.6
Etukaiuttimien leveys (cm) 48.3
Etukaiuttimien syvyys (cm) 41.7
Etukaiuttimien paino (kg) 29
EAN-koodi 5412810127184IMG_0697

IMG_0698-1

Myytävänä olevaan kalustoon on mahdollista tulla tutustumaan Tampereelle Popmasterin varastolle. Sovi esittelyaika p. 010 2925290 tai asiakaspalvelu@popmaster.fi.