Kokemuksia Kavalton Tilasta

”Olemme todella tyytyväisiä palveluunne! Saimme DJ:n helposti varattua vaikka olimme todella myöhään liikkeellä (3 viikoa ennen häitä). DJ hoiti loistokkaasti työnsä, oli mahtavalla tuulella ja meiningissä mukana. DJ otti meidän musiikkitoiveemme huomioon ja osasi hyvin solveltaa musiikkia niin että me ja vieraamme viihtyivät tanssilattialla koko illan. :-) Suosittelen lämpimästi! Kiitos!”
– Johanna Laakso, häät 17.9.2016, Kavalton Tila, Piikkiö –

”Dj oli erittäin ammattimainen. Hän otti yhteyttä hyvissä ajoin ja oli tarpeen vaatiessa uudelleen yhteydessä jos oli kysyttävää tai ilmoitettavaa. Hän piti aikatauluista kiinni, oli kohtelias ja positiivinen. Musiikki oli juuri sitä, mitä toivoimmekin. Valitettavasti musiikki ei oikein kuulunut toiseen huoneeseen, mutta en tiedä, olisiko asiaan pystynyt vaikuttamaan mitenkään. Dj:lle oikein suuret kiitokset juhlien onnistuneesta musiikkipuolesta!”
– Mira Neuvonen, häät 14.6.2014, Kavalton Tila, Piikkiö –

DJ- ja karaokepalvelut Kavalton Tilalla

Kavalton Tila on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Kavalton Tilalla, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.