Juhlat Viikinsaaressa

Viikinsaari on ollut kautta aikojen tamperelaisten suosima ulkoilu- ja kesäviettopaikka. Saaren idyllinen pitsihuvila toimii kaikille avoimena ruokaravintolana ja sitä on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön. Viikinsaari onkin erittäin suosittu juhlapaikka häihin ja muihin kesäjuhliin. Juhlajärjestäjän kannattaa kuitenkin huomioida, että Viikinsaaressa järjestetään runsaasti yleisötapahtumia kesäisin. Ravintolan pihamaalla ja muualla saaressa saattaa siis olla vilskettä vaikka varsinainen ravintola olisikin varattu yksityiskäyttöön.

Nimensä mukaisesti Viikinsaari sijaitsee saaressa noin 20 minuutin laivamatkan päässä Laukontorilta. Suomen Hopealinjan alukset liikennöivät Viikinsaareen varsin tiheästi aamusta iltamyöhäiseen.

Viikinsaaressa toimii myös kesäteatteri, joten juhlien ohjelmaan on mahdollista yhdistää myös kulttuuria.

Lue lisää Viikinsaaresta.

DJ- ja karaokepalvelut Viikinsaaressa

Viikinsaari on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Viikinsaaressa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Viikinsaaresta

”Homma sujui oikein hyvin. Isäntänä hyvä ja joustava, laulutaitokin oli ihan kunnossa. Jos ja kun tarvitsemme vastaavaa palvelua, niin tiedän mistä tilaan.”
– Jyrki Hautaviita, kesäpäivät Viikinsaaressa 29.8.2015 –

Viikinsaaren kuvia

Viikinsaari - Tampere - häät - juhlat - DJ - karaoke

Viikinsaari - Tampere - häät - DJ - Kaidesaari

Muita juhlatiloja Tampereella

Irjalan makasiinit

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Lamminpään Osuuskuntatalo

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Rustholli

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl