Juhlat Varalan Urheiluopistossa

Varalan Urheiluopisto tarjoaa urheilutoiminnan lisäksi erinomaiset puitteet pieniin häihin, juhliin ja illanviettoihin. Varalan juhlatilat ovat erittäin hyvin hoidettuja ja kaikki tarjoilut onnistuu suoraan Varalan omasta keittiöstä.

DJ- ja karaokepalvelut Varalan Urheiluopistossa

Varalan Urheiluopisto on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Varalan Urheiluopistossa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Varalan saunat – rantasaunat lähes keskustassa

Varalan kaksi rantasaunaa ovat ahkerasti varattuina erilaisiin tyky- ja virkistäytymispäiviin eikä suotta koska Varalan alueella päivään saadaan yhdistettyä monenlaista aktivitettia. Suosiota lisää myös Varalan sijainti lähellä Tampereen keskustaa ja pääseepä Varalaan saapumaan tarvittaessa myös veneellä. Moni yhdistääkin samaan päivään vierailun Viikinsaaressa, josta siirrytään Varalan rantasaunalle iltaa istumaan.

Villa Varala – entisaikojen tunnelmaa

Perinteisiin häihin ja juhliin soveltuu lähinnä Varalan viehättävä juhlatalo Villa Varala. Villa Varala on alkujaan rakennettu vuona 1892 ja se on täydellisesti entisöity vuonna 2011. Villa Varalan keskikerroksen kahteen juhlahuoneeseen saadaan mahtumaan hieman vajaat 40 henkeä ja tarvittaessa lisätilaa saadaan 20 hengelle alakerran kahdesta huoneesta. Kaikkiin juhlahuoneisiin on oma sisäänkäynti, joten niitä on mahdollista varata myös yksittäin. Villa Varala ei sovellu liikuntaesteisille

Kokemuksia Varalan Urheiluopistosta

”Todella ammattimaista ja tilaisuuden luonteen huomioinutta toimintaa. Kaikilla oli hauskaa!”
– Pia Johansson, juhlat 21.11.2014, Varalan Urheiluopisto, Tampere

Varalan Urheiluopiston kuvia

Ei kuvia juhlatilasta.

Muita juhlatiloja Tampereella ja lähialueella

Irjalan makasiini

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Lamminpään Osuuskuntatalo

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl