Juhlat Scandic Hotel Rosendahlissa

Luonnonrauhassa Tampereen Pyynikillä sijaitseva Hotel Rosendahl on yksi Tampereen suosituimmista suurien juhlien pitopaikoista. Hotellin pääravintolaan mahtuu jopa 1000 henkeä ja alakerrassa sijaitsevaan talvipuutarhaan mahtuu noin 150 henkeä. Näiden lisäksi hotellissa on useita kokoustiloja, jotka soveltuvat jopa 650 hengen kokouksiin.

HUOM!
Hotellin erikoisuus on vanha yökerho Joselin´s, joka oli aikanaan yksi Tampereen suosituimmista yökerhoista. Aika ajoi kuitenkin yökerhon ohi ja lähempänä keskustaa sijaitsevat yökerhot vetivät asiakkaat puoleensa. Joselin´s -yökerhossa ei ole tehty muutoksia sen sulkemisen jälkeen, joten yökerhossa on erittäin vahva 80-luvun tunnelma. Yökerho on varattavissa erilaisiin juhliin ja hyvin usein näissä kemuissa juhlitaankin 80-luvun teemalla.

DJ- ja karaokepalvelut Rosendahlissa

Hotel Rosendahl on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Rosendahlissa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Scandic Hotel Rosendahlista

”Kiitos erittäin mahtavista bileistä, DJ oli todella mukava ja yhteistyö sujui hänen kanssaan alusta alkaen erittäin hyvin. DJ osasi hyvin lukea juhlijoita ja soittaa juuri sellaista musiikkia, että porukka viihtyi tanssilattialla biisi toisensa jälkeen. Bileiden huipennus oli loppujamit DJ:n kanssa lavalla. Kiitos kiitos kiitos!”
– Henna Pitkänen, yritystapahtuma 5.6.2015, Scandic Hotel Rosendahl, Tampere –

Scandic Hotel Rosendahlin kuvia

Ei kuvia juhlatiloista.

Muita juhlatiloja Tampereella ja lähialueella

Irjalan makasiini

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Lamminpään Osuuskuntatalo