Juhlat ravintola Ziberiassa

Ravintola Ziberia on osa Juvenes-ketjua, jolla on useita juhla-, kokous- ja saunatiloja Tampereella. Ziberia toimii arkipäivisin lounasravintolana Finlaysonin alueella Siperiassa. Siperiaan on keskittynyt useita erityylisiä ravintoloita ja lähes niiden vieressä sijaitsee Panimoravintola Plevna, joka nostaa suosiotaan vuosi vuodelta.

Ravintola Ziberian avarissa tiloissa on mahdollista järjestää jopa 300 hengen juhlia ja gaalatilaisuuksia.

DJ- ja karaokepalvelut Ziberiassa

Ravintola Ziberia on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Ziberiassa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia ravintola Ziberiasta

”Juontaja oli hyvin ”tilannetajuinen” , aina kun tuli tyhjää aikaa, musiikki alkoi soimaan. Hyvä musavalikoima, volyymit sopivat. Sympaattinen juontaja, ei hermostunut , vaikka biisintoivojia oli kimpussa koko ajan… Hyvä popmaster!”
– Sari Mäntynen, juhlat 14.11.2014, ravintola Ziberia, Tampere –

Ravintola Ziberian kuvia

Ei kuvia juhlatilasta.

Muita juhlatiloja Tampereella ja lähialueella

Irjalan makasiini

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Lamminpään Osuuskuntatalo

Scandic Hotel Rosendahl