Juhlat Ravintola Mylläreissä

Ravintola Myllärit sijaitsee Tampereella Tullintorin, yliopiston, Torni-Hotellin ja Tampere-talon kupeessa. Sijaintinsa ja hyvien pysäköintimahdollisuuksien vuoksi ravintolassa on helppo järjestää isojakin juhlia vaikka sijainti onkin melko lähellä Tampereen keskustaa. Vanhan Myllyn tiloissa toimiva ravintola on kaksikerroksinen, joka mahdollistaa jopa useiden juhlaseurueiden samanaikaisen läsnäolon. Ravintolan yläkerta soveltuu jopa 150 hengen juhlien järjestämiseen. Alakerran ravintolasalissa on tilat 80-100 hengelle ja sen lisäksi alakerrassa on 14 hengen kabinetti.

DJ- ja karaokepalvelut Ravintola Mylläreissä

Myllärit on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Ravintola Mylläreissä, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Ravintola Mylläreistä

”Vaikka DJ vaihtui edellisenä iltana ennen tilaisuutta sairaustapauksen johdosta meni koko ilta aivan loistavasti. DJ pystyi toteuttamaan harvinaisemmatkin biisitoiveet ja oli ns. ”mukana” fiiliksessä koko tapahtuman ajan. Hän otti myös huomioon koko juhlaväen ja heidän toiveensa. Todella iso kiitos työntekijällenne, joka onnistui täydellisesti lyhestä varoitusajasta huolimatta.”
– Samuli Ikola, juhlat 14.2.2015, Ravintola Myllärit, Tampere –

”DJ:n luoma tunnelma oli oleellinen osa hääjuhlaamme. Olimme listanneet vain muutamia lempi kappaleitamme sekä inhokki kappaleitamme DJ:lle, mutta ilmeisesti niiden avulla DJ oli koonnut todella hyvän soittolistan; alkujuhlasta kuultiin romanttisempaa ja rauhallisempaa musiikkia ja myöhemmin vähän tanssittavampaa ja reippaampaa musiikkia. Ihan mahtavaa, onneksi valitsimme DJ:n, vaikka ensin harkitsimmekin hääbändiä!”
– Sanna Pitkänen, häät 8.2.2014, Ravintola Myllärit, Tampere –

Ravintola Myllärin kuvia

Ei kuvia juhlatilasta.

Muita juhlatiloja Tampereella ja lähialueella

Irjalan makasiini

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Lamminpään Osuuskuntatalo

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl