Juhlat Pirkanmaan Musiikkiopistossa

Tampereen keskustan lähettyvillä sijaitseva viehättävä juhlapaikka sopii erinomaisesti 150 hengen juhliin. Juhlatilassa on kaksi kerrosta ja pelkästään alakertaan mahtuu noin 90 henkeä. Tunnelmallinen juhlatila on kesäisin ahkerassa käytössä varsinkin hääjuhlien johdosta. Siellä järjestetään myös muita tapahtumia ja tila soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Erittäin tunnelmallinen ja romanttinen juhlatila sijaitsee Tampereen keskustan kupeessa Eteläpuiston laidalla Viinikanlahden rannalla. Tila on 1905 valmistunut jugend-rakennus, joka tunnetaan myös historiansa takia nimellä ”De Gamlas Hem”. Rakennuksessa on toiminut aikoinaan ruotsalaisten vanhainkoti.

Tila soveltuu erinomaisesti häihin. Vieraat otetaan vastaan tilavassa eteisessä ja juhlatarjoilut saa järjestettyä erilliseen huoneeseen. 90 juhlavieraan porukalla tilaa jää myös tanssilattialle ja bändille.

Juhlatilan vuokrauksesta vastaa Pirkanmaan Musiikkiopisto http://www.pmo.fi/yhteydet.

DJ- ja karaokepalvelut Pirkanmaan Musiikkiopistossa

Pirkanmaan Musiikkiopisto on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Pirkanmaan Musiikkiopistossa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Pirkanmaan Musikkiopistosta

Kaikki sujui todella loistavasti alusta asti! Kaikkiin kyselyihin sain vastaukset todella nopeasti ja vielä paria päivää ennen saimme lisättyä pakettiin vielä valot. Kaikki toiveemme toteutettiin ja musiikki oli aina tunnelmaan sopivaa. Ainut mistä on pakko antaa hieman palautetta, on se ettei DJ ottanut meihin yhteyttä, ennen kuin itse soitin hänelle muutama päivä ennen häitä, meille kuitenkin sanottiin, että hän on yhteydessä hyvissä ajoin. Mutta tästäkin huolimatta olen todella tyytyväinen saamamme palveluun, kiitos!
– Teija Eklin, häät 5.9.2015, Pirkanmaan Musiikkiopisto, Tampere –

Pirkanmaan Musiikkiopiston kuvia

Juhlatilasta ei ole vielä kuvia.

Muita juhlatiloja Tampereella

Irjalan makasiinit

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Lamminpään Osuuskuntatalo

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl