Juhlat Pikkupalatsissa

1800-luvun lopulla valmistunut Pikkupalatsi toimi Finlaysonin tehtaanjohtajien asuntona aina 1980-luvulle saakka. Tämän jälkeen rakennus toimi hetken aikaa mm. Canonin toimitiloina, kunnes Kyrel Oy:n myynnillä useita miljoonia ansainneet Leila ja Seppo Parhankangas ostivat Pikkupalatsin itselleen 1998. Parhankankaan pariskunnan visiosta Pikkupalatsia ryhdyttiin entisöimään ja palatsi palautettiin entiseen loistoonsa. Valitettavasti Seppo Parhankangas kuoli ennen kuin remontti valmistui, mutta Leila Parhankangas pitää yhä edelleen Pikkupalatsin yläkertaa kaupunkiasuntonaan. Onkin leikkisästi sanottu, että Parhankangas omistaa Hämeenpuiston ainoan omakotitalon, sillä vastaavaa yhden asunnon rakennusta ei näin läheltä keskustaa muuten löydy.

Juhlatiloiksi vuokrataan Pikkupalatsin keskikerrosta ja hulppeaa uima-allasosastoa kellarissa. Pikkupalatsin tilat soveltuvat parhaiten 20-70 hengen tilaisuuksiin, mutta äärimmilleen järjestettynä tiloihin saadaan mahtumaan noin 100 henkeä. Kellarin uima-allasosasto ja biljardihuone soveltuvat pienempien noin 20 hengen tilaisuuksien järjestämiseen. Kellariin on oma sisäänkäynti talon päädystä. Koko Pikkupalatsin piha-alue on aidattu, joten satunnaisista vierailijoista ei tarvitse juhlien aikana huolehtia.

Pikkupalatsin ainoa heikkous on sen sijainti vanhojen elementtikerrostalojen vieressä.

DJ- ja karaokepalvelut Pikkupalatsissa

Pikkupalatsi on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Pikkupalatsissa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Pikkupalatsista

”Oikein paljon kiitoksia kaikesta!;)) Olemme todella tyytyväisiä teidän erinomaisesta palvelustanne! Kaikki oli mahtava ja loistava!;)”
– Julia Ananyina, juhlat 11.7.2014, Pikkupalatsi, Tampere –

Pikkupalatsin kuvia

Pikkupalatsi - Tampere - juhlatila
Pikkupalatsi – Tampere – juhlatila
Pikkupalatsi - juhlat - häät
Pikkupalatsi – juhlat – häät
Pikkupalatsi - juhlat - häät - DJ
Pikkupalatsi – juhlat – häät – DJ

Katso video Pikkupalatsista.

Muita juhlatiloja Tampereella ja lähialueella

Irjalan makasiini

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Lamminpään Osuuskuntatalo

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl