Juhlat Laulumajalla

Tamperelaisen Mieskuoro Laulajien ylläpitämä Laulumaja sijaitsee Tampereella Kalevassa. Laulumaja on suosittu juhla- ja kokoustila, sillä tilojensa vuoksi se soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin. Riehakkaampien juhlien ohessa Laulumajalla järjestetään runsaasti myös muistotilaisuuksia, koska Kalevankankaan hautausmaa sijaitsee kävelymatkan päässä Laulumajalta.

Laulumaja tilat koostuvat juhlasalin lisäksi useammasta pienestä huoneesta. Myös keittiön läheisyydessä oleva tarjoilutila voidaan jakaa paljeoville kahdeksi pienemmäksi tilaksi, jolloin niitä molempia voidaan käyttää esimerkiksi ryhmätyötiloina. Tarjoilutilaa voidaan hyödyntää myös ruokailusalina juhlasalin jatkeena. Juhlasaliin mahtuu ruokailemaan noin 100 henkeä, mutta monikulmaisen muotonsa vuoksi se ei vaikuta liian suurelta pienemmälläkään vierasmäärällä.

HUOM!
Laulumajan erikoisuus on Tynnyrihuoneeksi kutsuttu herrojen huone, jota voidaan juhlissa hyödyntää seurustelutilana.

DJ- ja karaokepalvelut Laulumajalla

Laulumaja on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Laulumajalla, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Laulumajasta

”Toimintanne oli hyvää ja ammattimaista. Olen erittäin tyytyväinen.”
– Riittakerttu Kaltiala-Heino, syntymäpäiväjuhlat 7.3.2015, Tampere, Laulumaja –

Laulumajan kuvia

Ei kuvia juhlatilasta.

Muut juhlatilat Tampereella ja lähiympäristössä

Irjalan makasiini

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Lamminpään Osuuskuntatalo

Rustholli

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl