”Kiitokset juontajallemme, musiikki ja mukanaolo oli aivan loistavaa! Loppuillan karaoke sai myös juhlaväen irrottelemaan oikein kunnolla! Hauskaa oli!”
– Hanna Niemi, häät 6.8.2016, Lamminpään Osuuskuntatalo, Tampere –

Juhlat Lamminpään Osuuskuntatalolla

Lamminpään Osuuskuntatalo on yksi Länsi-Tampereen suosituimmista juhlapaikoista. Juhlatila sijaitsee Ylöjärven ja Tampereen rajalla ja sinne on erittäin hyvät bussiyhteydet Tampereen keskustasta. Juhlatilaan mahtuu noin 120 henkeä. Tiloiltaan talo on perinteinen seurain-/työväentalo, josta ison juhlasalin lisäksi löytyy näyttämö, erillinen keittiö/kanttiini sekä eteinen, josta löytyvät iso narikka, lipunmyyntikoju sekä wc-tilat. Juhlasalin lämmintä tunnelmaa korostavat kaksi vanhaa pönttöuunia, joiden käyttökunto kannattaa varmistaa talon isännältä. Autolla pääsee kiertämään koko talon ympäri, mutta pysäköintitilat pihassa ovat rajalliset. Lähialue on rauhallista omakotitaloaluetta, joten autoja voi huoletta pysäköidä myös kadunvarteen.

Juhlatilassa ei ole majoitusmahdollisuutta, mutta noin 200 metrin päässä juhlatilasta sijaitsee pieni Hotelli Lamminpää, joka tarjoaa edullista majoitusta noin 40 hengelle. Aivan Lamminpään Osuuskuntatalon vieressä sijaitsee myös yksi Tampereen legendaarisimmista grilleistä, Ylä-Grilli, joka ruokkii nälkäisiä juhlijoita viikonloppuisin jopa klo 05 saakka.

DJ- ja karaokepalvelut Lamminpään Osuuskuntatalossa

Lamminpään Osuuskuntatalo on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Lamminpään Osuuskuntatalossa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Lamminpään Osuuskuntatalosta

Lamminpään Osuuskuntatalo on puitteiltaan iäkäs, mutta siisti. Paikallinen osuuskunta ylläpitää taloa ja isäntä on helposti tavoitettavissa. Taloa käytetään juhlien lisäksi erilaisten harrastuskerhojen pitämiseen arkipäivisin.

HUOM!
Talon yläkerrassa on noin 20 hengen kokoushuone, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi esiintyjien takahuoneeksi tai rauhallisemmaksi lasten huoneeksi juhlissa. Kokoushuoneeseen on luonteva kulku juhlatilasta sisäkautta.

Lamminpään Osuuskuntatalon kuvia

Kuvissa Popmasterin Peruspaketti kahdella valaistulla trussipylvällä ja savukoneella Lamminpään Osuuskuntatalossa. Paketin hinta yhteensä 630 euroa, sis. DJ:n / karaokejuontajan kuudeksi tunniksi.

Osuuskuntatalo - Lamminpää - karaoke - häät

Juhlat Lamminpään Osuuskuntatalo

Lamminpään Osuuskuntatalo - DJ - trussi

syntymäpäivät - Lamminpään Osuuskuntatalo - DJ - juhlat

Muut Tampereen juhlatilat

Irjalan makasiini

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl