Kokemuksia Kelhin Juhlatalosta

”Täysi kymppi. Ei voi muuta sanoa. Aivan upeasti järjestetty kokonaisuus kaikkeudessaan. Tarkoituksenamme oli pitää rennot ja mukavat häät ja teidän avullanne se todella onnistui! Arvuuttelimme ensin bändin välillä, mutta päätyminen DJ:n oli todellakin oikea valinta. Musiikki soi läpi päivän mukautuen aina sopivaksi jokaiseen hetkeen. Häissä ei ollut yhtään hiljaista tai kiusallista hetkeä, koska musiikki kevensi tunnelmaa. Loistavaa. Erityiskiitos DJ:lle, joka hoiti musiikki toivemme täydellisesti ja jatkoi soittamista vielä myöhälle yöhön asti. Tulemma varmasti käyttämään ja suosittelemaan palveluitanne jatkossa, kun järjestämme juhlia.”
– Tuomas Toivola, häät 11.7.2015, Kelhin Juhlatalo, Valkeakoski –

 

“Olimme kaikin puolin tyytyväisiä. Varsinkin välispiikit oli mahtava lisä ja että meidän pyynnöstä kuulutettiin jokin tietty asia vieraille. Olin muistaakseni itse yhteydessä eli meihin ei ehditty olla, saatoin toki hätäillä mutta ei se haittaa. Se tuli aluksi yllätyksenä että täysin meidän tekemää soittolistaa ei voitu käyttää, teimme sen periaatteessa turhaan mutta onneksi saimme kuitenkin toivoa ja niitä lempikappaleita tuli aina välissä. Lisäksi sovimme etukäteen mitkä tietyt biisit tulee minkäkin tapahtuman kohdalla, tämä on suuri etu jota esim vanhan ajan bändit eivät pysty toteuttaa. Illalla tunnelman nostatus hauskoilla biiseillä oli jotain mitä ei oltaisi osattu itsekään miettiä tai tehdä joten kiitos letkajenkoista, heh. Varmasti suosittelemme palveluitanne jatkossa!”
– Yasmine Kokki-Meriö, häät 2.5.2015, Kelhin Juhlatalo, Valkeakoski –

 

DJ- ja karaokepalvelut Kelhin Juhlatalossa

Kelhin Juhlatalo on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Kelhin Juhlatalossa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

dj-tampere-hinta