Juhlat Irjalan Makasiinissa

Irjalan Makasiini sijaitsee Itä-Tampereella noin viiden kilometrin päässä keskustasta. Sijaintinsa puolesta juhlatila soveltuu siis erinomaisesti erilaisten juhlien pitopaikaksi. Juhlapaikalle on helppo saapua julkisia kulkuneuvoja käyttäen.

Juhlatila on osa vanhaa Irjalan kartanoa ja makasiinirakennus on remontoitu 80-luvulla juhlakäyttöön. Tilat muodostuvat kahdesta erillisestä juhlasalista, joiden väliin jää wc-tilat, keittiö ja kaksi pientä huonetta. Juhlatilojen erillisyys on tilan heikkous ja samalla myös vahvuus. Erillisiin juhlahuoneisiin on mahdollista rakentaa kaksi eri tunnelmaa ja käyttötarkoitusta. Juhlien virallisempi osuus voidaan ensin viettää toisessa juhlasalissa pöydissä istuen ja virallisen osuuden jälkeen avataan ovet toisen juhlahuoneen tanssipuolelle.

Juhlatilassa on astiasto 100 hengelle ja suurin sallittu väkimäärä on 180 henkeä. Irjalan Makasiinia vuokraa Irjalan omakotiyhdistys ry.

DJ- ja karaokepalvelut Irjalan Makasiinissa

Irjalan Makasiini on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Irjalan Makasiinissa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Irjalan Makasiinista

”Dj huomioi asiakkaan toiveet ennen tapahtumaa kuten myös illan aikana loistavasti. Yhteydenpito ja kysymyksiin vastaaminen sähköpostitse oli nopeaa ja asiakaslähtöistä kaikin puolin. Palvelu ylitti niin maksajan kuin vieraiden odotukset palautteesta päätellen. Aion suositella teitä ja jos itsellemme vielä isompia juhlia tulee niin käytämme palveluitanne ehdottomasti uudelleen! Kiitos!”
– Sanna Savioja, häät 4.1.2014, Tampere, Irjalan makasiinit –

Irjalan Makasiinin kuvia

Ei kuvia juhlatilasta

Muita juhlatiloja Tampereella

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Lamminpään Osuuskuntatalo

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl