Juhlat Haulitehtaalla

Haulitehdas on perinteinen juhlatila Tampereella. Haulitehtaan juhlatila sijaitsee nimensä mukaisesti Pispalan maamerkkinä olevan haulitornin juurella. Varsinainen haulitorni on suljettu yleisöltä, mutta entisen tehtaan tilat ovat erittäin aktiivisessa juhlakäytössä nykyään. Haulitehtaan rakennus on valmistunut yli 100 vuotta sitten, vuonna 1908. Tilat on remontoitu täysin ja juhlatilasta löytyy mm. nykyaikainen keittiö sekä reilunkokoiset wc-tilat miehille ja naisille.

Haulitehtaan vahvuutena on se, ettei juhlien tarjoiluja ole sidottu tiettyihin pitopalveluihin. Myös alkoholitarjoilu on Haulitehtaalla täysin vapaata, koska tilassa ei ole anniskeluoikeuksia.

Haulitehdasta vuokraa Pispalan Moreeni ry.

DJ- ja karaokepalvelut Haulitehtaalla

Haulitehdas on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Haulitehtaalla, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Haulitehtaasta

Haulitehtaan tilat soveltuvat erinomaisesti 30-100 hengen tilaisuuksien järjestämiseen. Juhlatilan vanhat punatiiliset seinät luovat tilaan lämpöä eikä tila näytä kolkolta vaikka juhlissa olisi niukemminkin vieraita. Pöytien asettelulla pystytään myös rikkomaan perinteisen juhlatilan kaavaa. Kehään sijoitettuna juhlapöytiin saadaan mahtumaan noin 30-40 henkeä, jolloin kaikki juhlavieraat näkevät toisensa. Tämä luo erityisen intiimin tunnelman juhlailtaan.

”Harmi kun 10 on maksimi arvosana. Kaikki toimi todella mallikkaasti. Yhteydenpito DJ:n kanssa ennen juhlia toimi hienosti. Illan aikana DJ soitti toivomaamme musiikkia, ja vieraiden toiveet toteutettiin sujuvasti ns. ”sopivassa välissä”. DJ:n pukeutuminen toiveiden mukaista, ja vaikka laitteet koottiin hääjuhliemme aikana oli toiminta hyvin huomaamatonta. SUURI KIITOS JA VAHVA SUOSITUS!!”
– Petri Vironen, häät 19.5.2018, Haulitehdas, Tampere –

”Olimme todella tyytyväisiä Dj toimintaan. Musiikki oli aivan mahtavaa ja selvästi rentoutti häiden tunnelmaa alusta lähtien. Todellakin suosittelen häitä järjestäville teidän palveluitanne.”
– Katriina Kivitalo, häät 3.2.2018, Haulitehdas, Tampere –

”DJ oli aivan nappivalinta juhlaamme. Hän hoiti hienosti musiikin ja vieraiden ohjeistamisen seremoniamestarina. Musiikki oli oikein hyvää ja ihmiset saivat esittää toiveitaan. Popmasterin kautta tulleet spottivalot, valotehosteet ja savukone kruunasivat juhlan. Saatiin jotain ”spessua” ja todella hienoksi laitettu tila!”
– Piia Piili, häät 7.10.2017, Haulitehdas, Tampere –

Hääjuhlamme onnistui täydellisesti niin musiikin osalta kuin muutenkin. Juontaja otti meihin ajoissa yhteyttä ennen juhlaa, perehtyi toiveisiimme ja toteutti ne täydellisesti. Juontaja soitti musiikkia ruokailusta yön pikkutunneille saakka, ja hieman yliaikaakin, mikä oli todella hyvä veto, sillä tanssijoita ja hyvää tunnelmaa riitti. Juontaja otti toiveita vastaan myös vierailta illan aikana. Hän otti myös dj-hommista kiinnostuneita lapsia kanssaan soittamaan musiikkia. Lapset olivat tästä innoissaan. Juontaja oli todella mukava ja selkeästi tykkäsi työstään. Hän toimi myös hyvässä yhteistyössä kaasojen ja bestmanien kanssa juonto- ym. muissa asioissa. Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Popmasteria muillekin!”
– Maarit Kynäslahti, häät 3.9.2016, Haulitehdas, Tampere –

Haulitehtaan kuvia

juhlat - Pispala - Haulitehdas - Tampere - DJ - karaoke rapujuhla - Haulitehdas - Tampere häät Haulitehtaalla Haulitehdas - Tampere - Pispala - juhlatila DJ - Haulitehdas - Pispala

Haulitehdas - häät - juhlat - juhlatila
Haulitehdas – häät – juhlat – juhlatila
Haulitehdas - Tampere - häät - DJ - HääDJ
Haulitehdas – Tampere – häät – DJ – HääDJ

Haulitehdas - DJ - karaoke - ohjelmaa Haulitehdas - Haulitorni - Tampere - juhlat - juhlatila Haulitehdas - häät - hääjuhlat - hääjuhla

Muita juhlatiloja Tampereella

Irjalan makasiinit

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Lamminpään Osuuskuntatalo

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl