Juhlat Hatanpään Kartanossa

Hatanpään Kartanossa on mahdollisuus järjestää häät tai muut juhlat varsin historiallisessa miljöössä. Alueen historia ulottuu peräti 1690-luvulle ja nykyinen juhlatilana toimiva kartanorakennuskin on rakennettu 1800-luvun lopulla. Kartano ja sitä ympäröivä puistoalue sijaitsee Hatanpäällä vain 2 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Alue rajoittuu Pyhäjärven rantaan.

Hatanpään kartanossa on useita erikokoisia juhlatiloja, joita on mahdollista vuokrata joko yksittäin tai yhdessä. Kartanon pihamaa suorastaan kutsuu rakentamaan osan juhlasta myös ulkotiloihin. Mikäpä olisi tunnelmallisempaa kuin istua pitkää kaunista kesäiltaa hyvin ystävien kanssa vaaleissa juhlateltoissa ruusutarhan kupeessa.

HUOM!
Juhlatilan erikoisuus on kartanon piha-alueella sijaitse Arboretumin kasvitieteellinen puutarha, joka tunnetaan etenkin loisteliaasta ruusutarhastaan.

DJ- ja karaokepalvelut Hatanpään Kartanossa

Hatanpään Kartano on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Hatanpään Kartanossa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Hatanpään Kartanosta

”Jälleen kerran hieno asenne ja hyvä meininki. Onnistunut ilta!”
– Jyrki Ristilä, Tampereen Infran juhlat 29.8.2014, Hatanpään Kartano, Tampere –

Hatanpään Kartanon kuvia

Ei kuvia juhlatilasta.

Muita juhlatiloja Tampereella ja lähialueella

Irjalan makasiini

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Rustholli

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl