Kokemuksia Sammin Ratsutilasta

”Kaikki sujui erittäin hyvin Popmasterin kanssa ja häissämme vieraillut DJ oli tyylikkäästi pukeutunut! Oli huippua kun biisitoiveissa oli vain taivas rajana! Meillä oli vieraita vauvasta vaariin ja jokainen biisitoiveensa antanut sai kuulla toivomansa biisin! Ehdottomasti DJ palkattaisiin seuraaviinkin bileisiin! :)”
– Sanna Saarinen, häät 11.11.2017, Sammin Ratsutila, Siikainen –

”Saimme erittäin hyvää palvelua alusta loppuun asti. Kaikki toiveemme otettiin huomioon ja saimme hyviä pakettiratkaisuehdotuksia. DJ:mme oli aivan huikea!! Kaikilta tuli kehuja illan musiikista! Koko ilta meni aivan nappiin siis myös musiikin osalta. Kaikille oli jotakin ja tanssilattialla viihtyivät kaikki vieraat vauvasta vaariin. Vaikka ohjelmaan tuli illan aikana pieniä muutoksia esim aikatauluihin, osasi DJ hoitaa homman kotiin. Suurkiitos DJ:lle! Ps. Letkajenkkabiisi soi vieläkin monen päässä!! ;)”
– Laura & Frans Koivuniemi, häät 27.6.2015, Sammin Ratsutila –

DJ- ja karaokepalvelut Sammin Ratsutilalla

Sammin Ratsutila on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Sammin Ratsutilalla, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kuvia Sammin Ratsutilalta

Sammin Ratsutilan juhlasaliDJ Sammin RatsutilallaHäät Sammin RatsutilallaSammin Ratsutilan kuvia

Sammin Ratsutila

Juhlat Sammin RatsutilallaSammin Ratsutila - DJ - karaoke Sammin Ratsutila - häät - D Sammin Ratsutila - Siikainen Sammin Ratsutila - juhlat - juhlatila Sammin Ratsutila - hääjuhla - häät