Kokemuksia Kiialan Kartanosta

”Me emme voisi olla tyytyväisempiä palveluihinne! Dj soitti häissämme ja teki sen upeasti! Kaikki toiveemme huomioitiin, dj tuli etukäteen kotiimme tapaamaan meitä ja suunnittelemaan juhliamme. Hän oli jopa vieraillut tapahtumapaikalla etukäteen! Toiminta oli alusta loppuun erittäin ammattimaista ja osaavaa, saimme juuri toivomamme valoshown! Dj oli erittäin joustava, päätimme siirtää juhlien jatkot isolle terassille kuumuuden takia ja dj hoiti kaiken, myös illan yllätysvieraamme esitykseen kuuluvan musiikin. Hän luki tunnelmaa tarkasti ja sai todella vipinää juhlaväkeen! Olemme niin tyytyväisiä, musiikki on iso osa juhlia ja dj:mme kohotti tunnelman kattoon. Voimme todella suositella palvelujanne, iso kiitos!”
– Elisa ja Joel Kanerva, häät 28.7.2018, Kiialan Kartano, Porvoo –


”DJ hoiti homman loistavasti koko illan ja löysit porukalle just sopivaa musiikkia! Olemme tosi tyytyväisiä musiikistä ja palvelusta, ja niin olivat myös vieraimme!”

– Maria Holm, häät 31.12.2014, Porvoo, Kiialan Kartano –

DJ- ja karaokepalvelut Kiialan Kartanossa

Kiialan Kartano on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Kiialan Kartanossa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.