Popmasterin DJ:t ja karaokejuontajat viihdyttävät vuosittain yli 300 hääjuhlassa ympäri Suomea. Ehkä juuri siksi meidät valittiin Vuoden Hääyritys 2016 -äänestyksessä viihde-kategorian voittajaksi. Nyt on käynnistynut tämän vuoden voittajan äänestys, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Kuka ansaitsee tänä vuonna viihde-kategorian voiton?

 

DJ-palvelut hääjuhlissa

DJ- ja karaokepalvelujen suosio hääjuhlissa on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Yhä useampi hääpari valitsee hääjuhlaansa perinteisen hääbändin sijaan tai sen rinnalle ammattimaisen DJ:n, joka pystyy toteuttamaan hääparin ja heidän vieraidensa kaikki musiikkitoiveet. DJ toimii juhlien tunnelman luojana aina vieraiden saapumisesta illan viimeisiin tansseihin asti. DJ myös huolehtii siitä että äänentoisto ja mikrofonit toimivat moitteettomasti juontojen, puheiden ja ohjelmanumeroiden aikana.

LUE LISÄÄ:
DJ-palvelut luovat tunnelmaa hääjuhliin
Kuuntele suosituimmat häävalssit ja -tanssit

 

Kokemuksia DJ-palveluista hääjuhlissa

 

”Kaikki sujui erittäin hyvin Popmasterin kanssa ja häissämme vieraillut DJ oli tyylikkäästi pukeutunut! Oli huippua kun biisitoiveissa oli vain taivas rajana! Meillä oli vieraita vauvasta vaariin ja jokainen biisitoiveensa antanut sai kuulla toivomansa biisin! Ehdottomasti DJ palkattaisiin seuraaviinkin bileisiin! :)”
– Sanna Saarinen, häät 11.11.2017, Sammin Ratsutila, Siikainen –

 

”DJ oli aivan nappivalinta juhlaamme. Hän hoiti hienosti musiikin ja vieraiden ohjeistamisen seremoniamestarina. Musiikki oli oikein hyvää ja ihmiset saivat esittää toiveitaan. Popmasterin kautta tulleet spottivalot, valotehosteet ja savukone kruunasivat juhlan. Saatiin jotain ”spessua” ja todella hienoksi laitettu tila!”
– Piia Piili, häät 7.10.2017, Haulitehdas, Tampere –

 

”DJ soitti juurikin sellaista musiikkia kuin halusimme. Yhteydenotto ennen häitä toimi juuri niin hyvin kuin se vaan toimia vaan voi. DJ oli aivan mahtava tyyppi, otti myös kaasojen pyynnöt sujuvasti huomioon. En voi muuta kuin kehua palvelua ja varsinkin DJ:tä joka oli häissämme soittamassa!!!!”
– Turkka Leppäaho-Hellevaara, häät 30.9.2017, Kakskerran Hirvilampi, Turku –

 

”Kiitos että teitte osaltanne hääpäivästämme täydellisen. Kaikki meni sovitusti ja DJ todella osasi hommansa.”
– Jaana & Tuukka Kivi, häät 30.9.2017, Vaihmalan Hovi, Lempäälä –

 

”DJ huolehti ammattaitaitoisesti, monipuolisesti ja hienosti hääjuhlamme musiikipuolesta. Toiveemme otettiin hyvin huomioon, väki viihtyi tanssilattialla, ja jälkeenpäin olemmekin saaneet kiitosta DJ:n toiminnasta. Suuret kiitokset!”
– Kirsi Korhonen, häät 9.9.2017, Kanteenmaan Nuorisoseurantalo, Punkalaidun –

 

”Olimme hyvin tyytyväisiä, että DJ kunnioitti biisivalintojamme ja järjestikin meille ihan mahtavat häät musiikin puolesta. :) Tuli tanssittua niin paljon, että liikkuminen oli vaikeaa kolmen päivän ajan. :D Voimme suositella!”
– Mari Havia, häät 9.9.2017, Männistön lava, Tuusula –

LUE LISÄÄ PALAUTTEITA