Tilaa Popmasterilta DJ tai karaoke syntymäpäivillesi. Ammattitaitoinen musiikkityöntekijä varmistaa, että vieraasi viihtyvät ja juhlat muistetaan. Juontaja toimii myös apunasi kun ohjaatte illan kulkua. Voit esittää juontajalle musiikkitoiveesi etukäteen, jolloin juhliesi musiikkilinja on juuri sitä mitä itse haluat sen olevan. Kyseessä on sinun juhlasi ja sinä määräät illan tahdin.

Popmaster tarjoaa äänet, valot, DJ:t ja karaoket selkeällä hinnoittelulla. Olemme paketoineet kaiken olennaisen juhlapaketteihin, joiden myötä tilaaminen on helppoa.

Meidän puolestamme juhlat voidaan järjestää missä vaan; kotona, työpaikalla, juhlatilassa, mökillä, veneessä, ulkona tai missä ikinä keksitkin. Olemme käytettävissäsi laajasti koko Suomen alueella. Toimialueinamme ovat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio lähialueineen.

Ensisijainen tavoitteemme on saada jokaiseen tilaisuuteen oikea tunnelma. Keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme, jotta tiedämme miten olemme onnistuneet tavoitteessamme.

”Musiikki täytti synttärisankarin kaikki toiveet, hän oli todella tyytyväinen tiskijukkaan ja kaikkeen soitettuun musiikkiin. Lisäksi kaikki yleisön toiveet otettiin mukavasti huomioon, ja ruotsinkielisiäkin hemmoteltiin klassikoilla kuten ooa hela natten ja sommartiden. Muutamat välispiikit upposivat hienosti ja yleisö oli koko ajan messissä. Kiitos Popmasterille juuri oikean DJ:n valitsemisesta näihin pirskeisiin!”
– Johanna Pylkkänen, syntymäpäivät 90-luvun teemalla Helsingissä 11.1.2014

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta.