Laadukas äänentoisto tarvitaan lähes jokaisessa juhlassa ja tapahtumassa. Onnistunut äänentoisto saa vieraat viihtymään ja keskittymään olennaiseen. Sen sijaan huonosti toimiva, heikosti kuuluva ja väärin suunnattu äänentoisto häiritsee osallistujia ja vie huomion varsinaiselta ohjelmalta. Jokaisella lienee omakohtaisia kokemuksia siitä kun hääjuhlassa morsiamen isän puhe ei kuulu kaikille juhlavieraille ja etenkin vanhukset heristelevät epätietoisena korviaan puheen aikana.

Popmaster tekee vuosittain äänentoiston yli 300 juhlaan ja tapahtumaan Suomessa. Häät pitävät Popmasterin kiireisenä etenkin kesäaikaan ja alkutalvesta pikkujoulut tuovat oman sesonkinsa. Läpi vuoden keikkakalenteriamme täyttävät syntymäpäiväjuhlat, yritysjuhlat, avajaiset, messut ja monet muut tapahtumat. Kaikki Popmasterin paketit sisältävät äänentoiston, joka riittää tavanomaisen 50-150 hengen tilaisuuden tarpeisiin. Popmasterin musiikkityöntekijä on aina koko tapahtuman ajan varmistamassa sen, että tekniikka toimii ja tapahtuman järjestäjä voi keskittyä muihin tehtäviin. Lisäksi musiikkityöntekijämme huolehtii taustamusiikin soittamisesta ja tarvittaessa myös pienimuotoisista juontotehtävistä. Popmasterin paketit sisältävät kuusi tuntia musiikkityöntekijän työaikaa, joka lasketaan tapahtuman alkamisesta päättymiseen. Äänentoiston kasaus- ja purkuajalta tilaajan ei tarvitse maksaa erillistä työveloitusta.

Äänentoisto- eli PA-laitteisto

Popmasterin käyttämä äänentoisto on ammattilaiskalustoa, jonka luotettavuus ja laadukkuus on varmistettu. Käytämme äänentoistona RCF – ART 310 -sarjan kaiuttimia yhdistettynä 8-kanavaiseen Soundcraft EFX-8 -mikseriin. Monikanavaiseen mikseriin voidaan kytkeä kiinni monipuolisesti erilaisia äänilähteitä, kuten tietokone, iPod, puhelin, instrumentit, ym.

Äänentoisto markkinoille, avajaisiin tai messuille

Moni tapahtumajärjestäjä etsii pelkkää äänentoistoa tapahtumaan. Tilaamalla äänentoiston Popmasterilta, laitteiston mukana tulee automaattisesti myös ammattilainen sitä käyttämään. Tilaajan ei myöskään tarvitse huolehtia äänentoiston rakentamisesta ja purkamisesta, vaan Popmasterin ammattilainen huolehtii näistä tilaajan puolesta.

äänentoisto vuokraus - PA - kaiuttimet
Äänentoisto vuokraus messuosastolla