Turku on täynnä juhlia tai tapahtumia. Popmaster tuottaa DJ-palvelua Turussa ja sen lähiympäristössä. Toimintamme perustana on pitkäaikaiset DJ-palvelut ravintoloiden kanssa ja nyt sinulla on mahdollisuus saada ammattitaitoinen DJ myös omiin juhliisi olkoon juhlapaikkasi sijaintina Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Loimaa, Salo, Uusikaupunki tai joku muu lähiseutujen alueista. Popmasterin toiminta-alueena on  koko Suomi, joten sijainti ei ole meille ongelma.

KATSO PAKETIT JA HINNAT
LUE ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

DJ Turkuun helposti verkosta

Voit rakentaa oman juhlapakettisi suoraan verkkosivuillamme. Verkkosivujemme laskuri laskee automaattisesti hinnan valitsemallesi kokonaisuudelle ja näet tarkalleen mitä kokonaisuus sisältää. Kaikki Popmasterin juhlapaketit sisältävät kuuden tunnin DJ-keikan peruslaitteineen, mutta voit itse valita haluamasi lisävarusteet. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntiimme, p. 010 2925290.

Asiakkaat tyytyväisiä DJ-palveluun Turussa

Kilpailu DJ-palveluissa on kovaa olkoon paikkakuntana Turku tai joku muu. Popmaster tuottaa ammattimaista DJ-palvelua Turussa, mutta emme ole ainoita lajissamme. Popmaster tekee vuosittain yli 4000 DJ- ja karaokekeikkaa, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Keräämme aktiivisesti palautetta työstämme ja julkaisemme asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta myös verkkosivuillamme. Asiakastyytyväisyytemme on yli 96 prosenttia, joten uskallamme huoletta tarjota apuamme myös sinulle omaan tapahtumaasi.

DJ Turku - ravintola - ravintolaan
DJ Turku – ravintolaan
DJ Turku - juhlat - häät - tapahtuma
DJ Turku – juhliin – häihin – tapahtumiin