Popmaster on Suomen johtava DJ- ja karaokepalvelujen tarjoaja juhliin, tapahtumiin ja ravintoloihin. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella, joten toimimme kotikentällä jos tapahtumapaikkana toimii Tampere, Ylöjärvi, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Lempäälä tai Akaa.

KATSO PAKETIT JA HINNAT
LUE ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Popmasterin palveluksessa on yli 100 musiikkityöntekijää, joista iso osa on tiskijukkia. Oma pysyvä henkilökuntamme takaa sen, että palvelumme laatu pysyy tasaisena ja luotettavana. Valitsemme jokaiseen tapahtumaan oikean soittajan kun kuulemme ensin tilaajan toiveet musiikin ja muiden yksityiskohtien osalta. Teemme vuosittain yli 4000 DJ- ja karaokekeikkaa, joten voit luottaa vahvaan ammattitaitoomme. Keräämme ahkerasti palautetta asiakkailtamme ja asiakastyytyväisyytemme on yli 96 prosenttia. Julkaisemme asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta avoimesti myös verkkosivuillamme.

Ota meihin yhteyttä jos sinulla on etsinnässä DJ juhliin, häihin tai muuhun tapahtumaan Tampereella tai sen lähialueella.

Popmaster DJ- ja karaokepalvelut
Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 292 5290
info@popmaster.fi

Dj Tampere - juhliin - juhlat - hinta
DJ Tampere – juhliin
DJ Tampere - ravintola - ravintolaan
Dj Tampere – ravintolaan
DJ Tampere - hääDJ - DJ häihin
DJ Tampere – häihin
DJ Tampere - pikkujoulut
DJ Tampere – pikkujouluihin

Popmaster tuottaa ammattimaista DJ-palvelua Tampereella, mutta emme ole ainoita lajissamme. Voit tutustua myös muihin vaihtoehtoihin, DJ Tampere.

DJ-palvelut ovat Tampereella varsin monipuolisia ja useat DJ-toiminnan uranuurtajista on kotoisin Tampereelta. Moni nuorempikin Dj Tampereella tuntee näitä DJ Hall of Fameen nostettuja konkareita, joista yksittäisenä esimerkkinä voidaan mainita DJ Topi, joka on soittanut levyjä tamperelaisissa ravintoloissa jo yli 40 vuotta. Myös nuoremmat DJ:t Tampereella ovat keränneet mainetta alalla. Esimerkkinä mainittakoon DJ Sampl, joka on voittanut useita suomenmestaruuksia DJ-kilpailuissa.

Tampereella DJ:n löytää soittamasta lukuisista ravintoloista niin keskustasta kuin sen ulkopuolelta. Ydinkeskustan kuumimpia yökerhoja ovat mm. FL-Venua, Union ja Ilona. Näissä ja monessa muussa yökerhossa soittaa samana iltana jopa useita tiskijukkia. Käy rohkeasti kuuntelemassa DJ:n soittoa erilaisissa ravintoloissa. Ota meihin yhteyttä, jos löydät yökerhosta jonkun ylivoimaisen DJ:n, jonka haluat omiin juhliisi. Muistathan kuitenkin, että DJ:t vaihtavat soittopaikkaa lähes joka illan jälkeen, joten tarvitsemme sinulta tarkan soittoajan, jotta pystymme jäljittämään haluamasi DJ:n.