Helsinki on täynnä juhlia tai tapahtumia. Popmaster tuottaa DJ-palvelua Helsingissä ja sen lähiympäristössä. Toimintamme perustana on pitkäaikaiset DJ-palvelut ravintoloiden kanssa ja nyt sinulla on mahdollisuus saada ammattitaitoinen DJ myös omiin juhliisi olkoon juhlapaikkasi sijaintina Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen tai joku muu pääkaupunkiseudun alueista. 

KATSO PAKETIT JA HINNAT
LUE ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Voit rakentaa oman juhlapakettisi helposti verkkosivuillamme olevalla laskurilla. Verkkopalvelumme laskee automaattisesti hinnan valitsemallesi kokonaisuudelle ja näet tarkalleen mitä kokonaisuus sisältää. Kaikki Popmasterin juhlapaketit sisältävät kuuden tunnin DJ-keikan peruslaitteineen, mutta voit itse valita haluamasi lisävarusteet. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntipalveluumme.

Ota meihin yhteyttä jos sinulla on etsinnässä DJ juhliin, häihin tai muuhun tapahtumaan Helsingissä tai sen lähialueella.

Popmaster DJ- ja karaokepalvelut
Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 292 5290
info@popmaster.fi

DJ Helsinki - hinta
DJ Helsinki – juhliin – häihin
naisDJ - DJ nainen - DJ Helsinki
DJ Helsinki – nainen
DJ Helsinki - juhliin - ravintolaan
DJ Helsinki – juhlin
DJ Helsinki
Tilaa DJ Helsinkiin Popmasterilta

Kilpailu DJ-palveluissa on kovaa olkoon paikkakuntana Helsinki tai joku muu. Popmaster tuottaa ammattimaista DJ-palvelua Helsingissä, mutta emme ole ainoita lajissamme. Tutustu tarkemmin DJ Helsinki.