Popmaster kerää aktiivisesti palautetta toiminnastaan. Lue referenssit Popmasterin toiminnasta. Kaikki asiakaspalautteet on julkaistu sellaisenaan ja asiakkaiden suostumuksella.

Yksityishenkilöiden antamia palautteita julkaisemme toisella sivulla.
Lue kokemuksia Popmasterin toiminnasta.

 


”Olemme käyttäneet palvelua nyt 3 vuotena ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Palaamme taas ensivuonna.”
– Kirsi Nordblom, Citymarket, pikkujoulut 18.11.2017, Ravintola Faro –

 

”Homma toimi jälleen erinomaisesti ja DJ:lle iso kiitos juhlien järjestäjien ja juhlijoiden puolesta.”
– Mikko Karvinen, Etteplan, pikkujoulut 17.11.2017, Suomenlinna –

 

”Juontajan toiminta erittäin ammattitaitoista ja otti erittäin hienosti huomioon kuulijansa. Osasi hyvin mukauttaa soittamansa musiikin siihen mistä yleisö piti, vaikka kuulijakunnan ikähaitari laaja. Sai erittäin hyvin houkuteltua karaokeen arempiakin henkilöitä. Hienoa toimintaa!”
– Vesa Niemi, A-Katsastus, pikkujoulut 10.11.2017, Soutupaviljonki, Tampere –

 

”DJ osasi hyvin lukea tilanteita ja huomioida yleisön, tilaisuuden vetäjien toiveet ja tarpeet. Voi suositella muillekin :)”
– Katja Luukkonen, HH-Kiinteistöpalvelu, pikkujoulut 3.11.2017, Hotel Scandic City, Tampere –

 

”DJ hoiti homman hienosti ja porukka viihtyi.”
– Antti Hämäläinen, Sandvik, henkilöstöjuhla 22.9.2017, Soutupaviljonki, Tampere –

 

”DJ oli mahtava tyyppi ja ihana piriste juhlissamme. Todellinen luonnonlahjakkuus siellä DJ pöydän takana. DJ sai paljon kehuja meidän porukalta. Soitti tosi hyvää musaa ja jengi diggas, kun sai esittää toiveitaan. Myös karaoket sujahti hienosti tanssibiisien väleihin juuri sopivina annoksina. Yksi asiantuntijoistamme kommentoi, että paras musakeikka, mitä firman juhlissa on koskaan ollut! Isot kiitokset!”
– Riitta Miikkulainen, Elisa Appelsiini, henkilöstöjuhla 15.9.2017, Helsinki –

 

”Asiakas oli todella tyytyväinen palveluun!”
– Niina Seppänen, Tapahtumatuotanto Voltti, asiakastilaisuus 1.9.2017, Orimattila –
”Asiakkailta pelkkää positiivista palautetta, samoin minulta eli tilaajalta. Kaikki hoitui ammattimaisesti ja sovitusti. Kiitos!”
– Minna Kuivanen, HimosLomat, asiakastilaisuus 19.8.2017, Himos, Jämsä –

 

”Saimme erittäin lyhyellä varoitusajalla tapahtumaamme yrityksenne DJ:n. Meillä ei ollut antaa juurikaan muuta ennakko-ohjeistusta, kuin minkä tyylistä musikkia. Annoimme siis vapaat kädet toteuttaa musiikillista osaamista. DJ oli erittäin ajoissa paikalla, otti omatoimisesti selvää paikoista ja tavarat oli laitettu paikalleen jo ennen treeniä, jolloin saimme jo harjoituksiin musiikin mukaan. Musiikkivalinnat olivat niin nappisuoritus, ettei ylistyssanat tähän riitä. DJ sai yleisön sekä lavalle olleiden mallien puolesta paljon kehuja, tunnelma oli katossa ja kaikki rakastivat ja tanssivat mukana. Lisäksi DJ oli itsenäisesti sopinut erään ohjelmanumeron järjestäjän kanssa soitettavasta musiikista, joka sytytti koko lattian tuleen. (Ei kirjaimellisesti) Kiitos Popmaster ja Ville että olitte mukana toteuttamassa tätä huippua tapahtumaa!”
– Minna Sinervo, Glohair, asiakastilaisuus Olympia-korttelissa Tampereella 17.6.2017 –

 

”Kaikki sujui paremmin kuin hienosti. Ihmiset viihtyivät, juontaja sai kaikki mukaan ja toteutti kaikkien toiveita tasapuolisesti. En voi muuta kuin suositella ko. yritystä vastaavien tapahtumien hoidon johdosta. Täydellistä.”
– Harri Ruusunen, Gainer Oy, pikkujoulut 25.11.2016 –

 

”Juontaja erittäin fiksu kaikilla mittareilla. Osasi laatia musiikin yleisön mukaan. Hänet haluamme toistekin. Ammattimaista toimintaa jälleen.”
– Pekka Lerkkanen, pikkujoulut 18.11.2016, Hotelli Kumpeli, Heinola –

 

”DJ hoiti tilaisuuden hienosti ja toteutti nopeasti kaikki toiveemme täällä paikan päällä musiikkityyliin ja valoihin liittyen. Olimme erittäin tyytyväisiä ja tulemma jatkossakin kääntymään puoleenne tapahtumien järjestämisessä.”
– Pertti Tsupukka, Käyttöauto, asiakastilaisuus 18.11.2016, Vaasa –

 

”Kiitos juonnosta ja musiikin soittamisesta. Todella hyvää palautetta saatu osallistujilta :)”
– Krista Ramsi, Veripalvelu, pikkujoulut 18.11.2016, Ravintola Koskenranta, Helsinki –

 

”Hei ja kiitos taas erinomaisesta osallisuudesta juhlassamme. Kaikki sujui taas hienosti ja tulemme jatkossakin käyttämään ja suosittelemaan palvelujanne muillekin tarvitsijoille.”
– Tuula Arola, asiakastilaisuus 5.11.2016, Juhlakeskus Mancester, Tampere –

 

”Kaikki toimi loistavasti ja voin jatkossakin suositella palveluitanne.”
– Terhi Peltoniemi, Raholan Pyrkivä ry, yhdistyksen 70-vuotisjuhlat 10.9.2016, Tampere –

 

”DJ oli loistava valinta juhliimme. Hän hoiti ammattitaitoisesti ja innostuneesti juhliemme musiikin ja karaoken. Hän saapui paikalle hyvissä ajoin, hoiti itsenäisesti keikkapaikan kuntoon ja oli valmiina, kun juhlamme alkoivat. DJ hoiti ansiokkaasti ja täysin oma-aloitteisesti myös ovimiehen ja roudarin tehtäviä, mistä oli suuri apu sekä meille että tapahtumapaikan henkilökunnalle. Käytökseltään hän oli kohtelias, mutta sopivan rento. Hän huomioi jokaisen yksilöllisesti ja ystävällisesti. Huumorintajua ja tilannetajua riitti ja hän sai kaikki viihtymään. Suuri kiitos DJ:lle ja koko Popmasterille! Suosittelemme ehdottomasti palveluitanne muillekin.”
– Maija Helin, Rastor, yritysjuhlat 16.6.2016, Calliola Conferens & Event Center, Snappertuna –

 

”Kaikki toimi juuri niin kuin pitikin, oli hyvä meininki ja dj osasi ottaa tilan haltuun tapahtumaa ennen ja sen aikana, sai aseteltua johdot ja laitteet tila huomioiden ja vaikka jouduimme kesken iltaa siirtämään laitteita, sekään ei tuottanut ongelmia. Iso kiitos!”
– Anri Vuori,Lahden Seudun Kehitys Ladec Oy, kesäjuhlat 9.6.2016, Lahden Tiedepuisto, Lahti

 

”Asiointi todella helppoa kanssanne, helppo varata ja käytännön asoista oli helppo sopia.  DJ hoiti hommat ammatimaisesti ja soitti hyvää musiikkia. Voin suositella palveluitanne muillekin.”
– Antti Hämäläinen, Sandvik, henkilöstötilaisuus 20.5.2016, Knuutilan tila, Sastamala –

 

”Aivan mahtava ilta – kaikki osallistujat kiittivät jälkeenpäin karaoke-osuutta. Juontaja oli täysi 10!!!!!!!! Kiitos vielä kerran!”
– Terttu Suonkanta, Nordea, yritystilaisuus 19.5.2016, Hilton Airport, Vantaa –

 

”Todella hyvin hoidettu tapahtuma. DJ osasi haistella tunnelmaa ja soittaa sellaista musaa, mikä upposi yleisöön ja sai porukan tanssimaan.”
– Jussi Granberg, Toyota Auto Finland, pikkujoulut 11.12.2015, Hietaniemen Paviljonki, Helsinki –

 

”Olimme enemmän kuin tyytyväisiä DJ:n palveluihin ja ylipäänsä hänen luonteeseen. Meinaamme jatkossakin käyttää palveluitanne!”
– Siili Solutions Oyj, pikkujoulut yrityksen omissa tiloissa 11.12.2015 –

 

”Olimme erittäin tyytyväisiä. Musa valinnat oli nappiin ja kaikilla oli hauskaa. Varmasti suosittelemme palvelua ja käytämme itsekkin jos toisten tarvetta djlle. Helppo ja halpa tapa saada porukka viihtymään.”
– Kirsi Nordblom, Citymarket, henkilökunnan pikkujoulut 28.11.2015, Magito, Helsinki –

 

”DJ hoiti työnsä ammattitaitoisesti, hyvällä tilannetajulla vaihteli kasariteemamme sopivaa musiikkia ja tiesi mitkä biisit saavat porukan tanssimaan! Kaikki sujui juuri niinkuin olimme etukäteen sopineet ja juhlijoilta on tullut kiitoksia hyvästä bileillasta!”
– Merja Stålhammar, Tampereen Ammattikorkeakoulu, henkilökunnan pikkujoulut 27.11.2015 –

 

”Toimikuntamme sai äärimmäisen hyvää palautetta siitä että meillä oli juhlissa DJ.”
– Daniel Backström, Helsingin Yliopisto, Oikeuslääketieteenlaitos, juhlat 27.11.2015 –

 

”Kaikki meni hyvin ja sovitun mukaisesti. Juontaja oli symppis, ei mitään negatiivista sanottavaa. Kiitos! :)”
– Päivi Nurminen, F9 Distribution Oy, pikkujoulut 27.11.2015, Werstas, Tampere –

 

”Voimme lämpimästi suositella yhtiötä ja juontajaa muillekin.”
– Herkko Mali, Marvaco Oy, pikkujoulut 20.11.2015, Winecellars, Helsinki –

 

”Löysin googlettamalla karaoke-palveluita tarjoavan yrityksen. Hiukan jännitti tilata näkemättä, mutta kokonaispalvelu ylitti kirkkaasti odotukseni! Avasimme uuden tavan,ensin tanssieatteriesitys, sitten Karaoketanssit. Kokonaisuus toimi hienosti. Karaoke-emäntä oli mainio!”
– Anja Lappi, Anya Productions Oy, teatteriesityksen jatkot Savoy-teatterissa 13.-14.10.2015 –

 

”Olin erittäin tyytyväinen DJ:n työpanokseen tapahtumassamme! Kaikki hoitui ammattimaisesti ja voin suositella kyllä palveluitanne muillekin!”
– Pertti Tsupukka, Käyttöauto Oy, uuden BMW-malliston lanseeraus 14.10.2015 –

 

”Erinomaisen hyvää palvelua ja asiakkaan kannalta kaikin tavoin helppo prosessi alusta loppuun. Erityiskiitos DJ:lle, jolla oli asiakaspalveluasenne todella kohdillaan. Hymyä ja hyvää fiilistä alusta loppuun.”
-Katja Eskola, Helsinki Business Hub, kesäjuhlat 28.8.2015 –

 

”Hirveän kätevää että kaiken tekniikan voi teiltä tilata samassa paketissa, ja hinta/laatu-suhde on erittäin kohdallaan! Tosi paljon kiitosta myös teidän DJ:n joustavuudesta ja pitkäpinnaisuudesta logistiikan kanssa, kun meni niin säätämiseksi niiden lauttakyytien kanssa. Henkilökohtaisesti yritän voimakkaasti ajaa juhlatoimikunnassa asiaa, että pikkujouluihin tilaisimme teiltä samanmoisen setin, ja tälläkertaa sitä karaokea myös :)”
– Maija Salminen, Tekla Oy, yritystapahtuma 5.6.2015 –

 

”Kiitos erittäin mahtavista bileistä, DJ oli todella mukava ja yhteistyö sujui hänen kanssaan alusta alkaen erittäin hyvin. DJ osasi hyvin lukea juhlijoita ja soittaa juuri sellaista musiikkia, että porukka viihtyi tanssilattialla biisi toisensa jälkeen. Bileiden huipennus oli loppujamit DJ:n kanssa lavalla. Kiitos kiitos kiitos!”
-Henna Pitkänen, Elenian henkilöstöjuhlat 5.6.2015 – 

 

”Kaikki toimi erittäin hienosti ja vieraat olivat oikein tyytyväisiä ja iloisia.”
– Irma Malm, Veljekset Laakkonen Oy, MINI-talon avajaiset 22.5.2015

 

”Tilasimme ensimmäistä kertaa karaokepalveluita Popmasterilta ja meitä hieman jännitti käyttää uutta yritystä isossa asiakkaamme tilaisuudessa. Olemme kuitenkin todella tyytyväisiä Popmasterin järjestämään karaokeen: juontaja hoiti homman todella hyvin ja juonsi myös tilaisuuden karaokekilpailun mallikkaasti, vaikka sai briiffin juontoon vasta paikan päällä. Karaokejuontaja oli myös innostunut työstään ja hyvin yhteistyöhaluinen. Hyvä kokemus kokonaisuudessaan ja varmasti käytetään jatkossakin Popmasterin palveluita.”
– Sara Kopola, Lataamo Group, asiakastapahtuma 6.3.2015 –

 

”Todella ammattimaista ja tilaisuuden luonteen huomioinutta toimintaa. Kaikilla oli hauskaa!”
– Pia Johansson, Berggren Oy, pikkujoulut 21.11.2014 –

 

”Kiitokset DJ:lle! :) Ilta sujui hienosti ja musiikki sai paljon kiitosta vierailta.”
– Katja Koski, Qentinel Oy, pikkujoulut 21.11.2014 –

 

”DJ oli ammattilainen, osasi aistia tunnelman ja soitti sitä musiikkia mitä ihmiset tarvitsivat. Jatkossa yritän ensimmäiseksi tätä kautta saada ohjelman juhliimme.”
– Petri Valkkinen, Nordea Pankki Oyj, pikkujoulut 14.11.2014 –

 

”Koivupirtissä järjestettiin omaistenilta, jossa Popmaster oli karaoke mestarina. Tilaisuus olisi saanut olla pidempi, koska asukkaat ja omaiset tykkäsivät kovasti. Palvelutalon toiminnan kannalta tapahtuma oli kuitenkin suunniteltu niin lyhyeksi. Juontaja osasi huomioda hienosti yleisön , eikä haitannut yhtään vaikka kuuliakunnan keski-ikä oli melko korkea :D. Vanhat kotimaiset iskelmät toivat kyyneliäkin silmiin, muistot nousivat pintaan. Seuraavana päivänäkin vielä kertailtiin iltaa. Kiitos vielä todella paljon!
– Leena Rantamäki, Koivupirtin palvelukoti, omaistenilta 13.11.2014 –

 

”Musiikki oli juuri sopivaa rentoon, cocktail-henkiseen tilaisuuteemme toimistotiloissamme. DJ:n yhteystietojakin kyseltiin ja palaute vierailta oli muutenkin erittäin positiivista! Dj jaksoi innostavasti tanssahdella pöytänsä takana koko illan pingviiniasuumme pukeutuneena. Yhteistyö sujui moitteettomasti, ja dj soitti koko illan ajan sovitun mukaisesti.”
– Laura Ylä-Pietilä, Boco IP Oy, asiakastilaisuus 30.10.2014 –

 

”Jälleen kerran hieno asenne ja hyvä meininki. Onnistunut ilta!”
– Jyrki Ristilä, Tampereen kaupunki / Tampereen Infra, henkilökunnan tapahtuma 29.8.2014 –