Kaikki tällä sivulla julkaistut asiakaspalautteet on julkaistu sellaisenaan ja asiakkaiden suostumuksella.

Yritysasiakkaiden antamia palautteita julkaisemme toisella sivulla.
Lue Popmasterin referenssit.

 

”DJ oli aivan loistava, eikä pelkästään minun mielestäni, moni kävi erikseen kehumassa! Lupasin antaa myös kehittämispalautetta, mutta vaikka kuinka mietin, en keksi mitään :-) Erinomaisen hyvin vedetty ja kiitos myös siitä, että minun ei tarvinnut puuttua setuppiin millään tavalla (esim. mihin lamput laitetaan tai millaista musiikkia missä välissä) vaan asiantuntija tiesi mitä teki ja hoiti hommansa superisti ja sai jengin hyvin mukaan!”
– Kirsi Rantalainen, syntymäpäivät 25.11.2017, Helsinki –

 

”Tiedän mistä otan dj:n myös seuraavalla kerralla, jos järjestän juhlia.”
– Arttu Lindroth, häät 18.11.2017, Wanha Bäckby, Vantaa –

 

”Kaikki sujui erittäin hyvin Popmasterin kanssa ja häissämme vieraillut DJ oli tyylikkäästi pukeutunut!  Oli huippua kun biisitoiveissa oli vain taivas rajana! Meillä oli vieraita vauvasta vaariin ja jokainen biisitoiveensa antanut sai kuulla toivomansa biisin! Ehdottomasti DJ palkattaisiin seuraaviinkin bileisiin! :)”
– Sanna Saarinen, häät 11.11.2017, Sammin Ratsutila, Siikainen –

 

”Kohtelias, tunnollinen ja ystävällinen nuori DJ. Hän kuunteli ja toteutti vieraiden musiikki toiveita ja soitti musaa koko illan taukoa pitämättä. Hän loi omalta osaltaan hauskan ja rennon ilmapiirin juhliimme.”
– Merja Hirvijärvi, syntymäpäivät 4.11.2017, Pyynikin Vanha Panimo, Tampere –

 

”DJ onnistui todella hyvin, homma sujui todella ammattitaitoisesti. Hän huomioi hyvin illan ohjelman ja ennakoi tilanteet mainiosti. Suuret kiitokset!”
– Minna Luomalahti, syntymäpäivät 28.10.2017, Kärkölä –

 

”DJ oli ihan mieletön! Hän onnistui nostattamaan tunnelmaa ja soitti juuri oikeita biisejä!”
– Veera Lempiäinen, syntymäpäivät 14.10.2017, Salo –

 

”DJ oli aivan nappivalinta juhlaamme. Hän hoiti hienosti musiikin ja vieraiden ohjeistamisen seremoniamestarina. Musiikki oli oikein hyvää ja ihmiset saivat esittää toiveitaan. Popmasterin kautta tulleet spottivalot, valotehosteet ja savukone kruunasivat juhlan. Saatiin jotain ”spessua” ja todella hienoksi laitettu tila!”
– Piia Piili, häät 7.10.2017, Haulitehdas, Tampere –

 

”DJ soitti juurikin sellaista musiikkia kuin halusimme. Yhteydenotto ennen häitä toimi juuri niin hyvin kuin se vaan toimia vaan voi. DJ oli aivan mahtava tyyppi, otti myös kaasojen pyynnöt sujuvasti huomioon. En voi muuta kuin kehua palvelua ja varsinkin DJ:tä joka oli häissämme soittamassa!!!!”
– Turkka Leppäaho-Hellevaara, häät 30.9.2017, Kakskerran Hirvilampi, Turku –

 

”Todella hyvin hoidettu kokonaisuus. Olemme todella tyytyväisiä!”
– Janne Taka-Prami, häät 30.9.2017, Huhkon Kartano, Raisio –

 

”Kiitos että teitte osaltanne hääpäivästämme täydellisen. Kaikki meni sovitusti ja DJ todella osasi hommansa.”
– Jaana & Tuukka Kivi, häät 30.9.2017, Vaihmalan Hovi, Lempäälä –

 

”Popmasterin toiminta kruunasi illan juhlat. Erittäin ammattimaista toimintaa. Suurkiitokset DJ:lle!”
– Tomi Lipponen, syntymäpäivät 23.9.2017, Galleria Bertel, Tampere –

 

”DJ huolehti ammattaitaitoisesti, monipuolisesti ja hienosti hääjuhlamme musiikipuolesta. Toiveemme otettiin hyvin huomioon, väki viihtyi tanssilattialla, ja jälkeenpäin olemmekin saaneet kiitosta DJ:n toiminnasta. Suuret kiitokset!”
– Kirsi Korhonen, häät 9.9.2017, Kanteenmaan Nuorisoseurantalo, Punkalaidun –

 

”Olimme hyvin tyytyväisiä, että DJ kunnioitti biisivalintojamme ja järjestikin meille ihan mahtavat häät musiikin puolesta. :) Tuli tanssittua niin paljon, että liikkuminen oli vaikeaa kolmen päivän ajan. :D Voimme suositella!”
– Mari Havia, häät 9.9.2017, Männistön lava, Tuusula –

 

”Varmaa ammattitaitoa ja hyvää asiakaspalvelua. Luotin täysin siihen, että saamme luvatun laadukkaan Dj:n häihimme.”
– Milka Koivunen, häät 9.9.2017, Ravintola Kaupinpuisto, Tampere –

 

”Juontaja oli ammattitaitoinen ja luonnikas kaveri. Kaikki asiat sujuivat hänen kanssaan hienosti.”
– Ville Kauppi, syntymäpäivät 2.9.2017, Lapin Salamakallio, Rauma –

 

”Olimme äärimmäisen tyytyväisiä koko pakettiimme, jonka tilasimme teiltä! DJ oli loistava, ammattitaitoinen ja kaikki sujui todella hyvin hääpäivänä. Olemme todella tyytyväisiä! Kiitos :)”
– Elina Luumi, häät 19.8.2017, Kytäjän Juhlatila, Hyvinkää –

 

”Aivan loistava dj. Voisi järjestää uudet juhlat ihan vaan juhlimisen ilosta. En voisi kuvitella että olisi voinut paremmin mennä pl pientä teknistä ongelmaa. Vieraat juhlissa kyselivät että mistä on jne, sekä myös juhlien jälkeen. Olen saanut erittäin paljon kiitosta juhlista. Kaikki oli loistavasti asteikko loppui kesken :). Eikä yritetty myydä enempää kuin mikä oli tarpeen ja riittävää.”
– Jukka Välimäki, syntymäpäivä 19.8.2017, Luvia –

 

”DJ oli todella loistava. Mukavaa, että hänkin lauloi pari biisiä vieraiden toiveiden mukaan. Ilma oli katastrofaalinen. Teltan lattia täyttyi vedestä ja salamat valaisivat menoa. DJ varmaan pelkäsi laitteiden ja ehkä myös omasta puolestaan, mutta se ei näkynyt meille. Me naiset saatiin mieleistämme lattarisävytteistä musaa ja miehet hevimpää. Joten kaikki olivat tyytyväisiä. Vieraat viihtyivät ja olisivat bailanneet ja laulaneet varmaan aamuun asti, mutta illan emäntänä päädyin siihen, että musiikki loppui sovitusti puolen yön maissa. Tosin juhlatalossa olivat musiikkilaitteet jo soittovalmiudessa ja meno jatkui sisällä vielä pari tuntia pienemmällä porukalla. Suuri kiitos vielä DJ:lle. Hänkin sanoi juhlien olleen unohtumattomat.”
– Pia Romo, syntymäpäivät 12.8.2017, Vääksy –

 

”Meillä oli aivan ihanat häät ja oman osansa teki kyllä musiikki. Ruokailun ja kahvin ajan oli sopivan rauhallista musiikkia ja kun morsian ilmoitti, että nyt voi alkaa soittamaan menevämpää musiikkia niin se toteutui samantien. Musiikin oli niin hyvin soittaja valinnut, että morsiankin jaksoi monta tuntia putkeen tanssia (eikä malttanut sittenkään lopettaa) Kiitos popmaster ja DJ!!!”
– Katja Sulasalmi, häät 12.8.2017, Petäjälinna, Kuusamo –

 

”Kiitoksia paljon ja olimme erittäin tyyväisiä palveluunne. Juontaja erittäin mielyttävä ja ammattitaitoinen. Seuraavan kerran kun tarvetta tulee niin tiedetään mihin otetaan yhteyttä.”
– Satu ja Olli-Heikki Haavisto, häät 11.8.2017, Karhulampi, Paimio –

 

”Paras mahdollinen Dj häihimme! Hän oli täysillä mukana ja huomioi kaikki musiikkitoiveet. Myös juonnot olivat luontevia. Hän sai paljon kehuja häiden aikana sekä nyt häiden jälkeenkin. Emme voisi kiitollisempia olla! Kiitos!”
– Emilia Wallenius, häät 5.8.2017, Mouhijärvi –

 

”Juontaja oli tosi mukava ja siististi pukeutunut. Hän kuunteli musiikkitoiveemme tarkkaan ja otti huomioon myös vieraiden toiveet ja musiikki oli koko illan todella hyvää ja tanssijoita riitti. Häidemme musiikkia kehuttiin paljon vieraiden puolelta ja ilta oli juuri meidän ”kuuloinen”. DJ osasi aina soittaa juuri oikealla äänenvoimakkuudella ja lukea tanssijoita ja valita hyviä kappaleita oikeisiinkohtiin. Annoimme vapaat kädet valssien valintaan ja nekin olivat erittäin hyvät. Suosittelisin ehdottomasti Popmasteria muillekin. Kiitos!”
– Valpuri Karinen, häät 5.8.2017, Marttilan Majakka, Kärkölä –

 

”Heti ensimmäisesti puhelusta lähtien DJ hoiti kaiken erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Hän käyttäytyi juhlan luonteeseen sopivalla tavalla ja osasi ottaa hienosti sekä vieraat että hääparin huomioon. Erittäin miellyttävä persoona. Myös vieraat kehuivat sekä DJ:tä että hänen soittamaansa musiikkia kovasti. Musiikki oli erittäin monipuolista ja DJ otti hienosti huomioon pitkin iltaa esitetyt toiveet. Vaihtelut musiikkityylistä toiseen olivat erittäin sujuvia ja hän onnistui ujuttamaan listalle kaikki toivekappaleemme. Vieraat sekä hääpari viihtyivät tanssilattialla koko illan. Ja erityisen iso plussa joustavuudesta, DJ jäi soittamaan puoleksi tunniksi sovittua pidempään pyynnnöstämme. Kaiken kaikkiaan ihan loistavasti hoidettu ilta, iso kiitos!!!”
– Ari-Pekka Piilola, häät 29.7.2017, Ali-Marttilan Tila, Kangasala –

 

”Kaikki sujui tosi mutkattomasti, en tiedä mitään negatiivista sanottavaa. Pelkkiä ruusuja vain!”
– Elina Rönnberg, häät 29.7.2017, Ravintola Alma, Seinäjoki –

 

”Aivan loistava DJ!! Vieraat kehuivat ja ylistivät dj:tä useaan kertaan häissä!! Täys kymppi suoritus!! Kiitos!!”
– Saila Järvinen, häät 22.7.2017, Johteenpooki, Oulu –

 

”Aivan mahtavasti vedetty ilta! Ruokailun aikana musiikki toi todella hyvän lisän tunnelmaan. Illemmalla lähtikin meno täysille ja vieraat vaikuttivat viihtyvän todella hyvin tanssilattialla. Suuret kiitokset DJ:lle, kun auttoi tekemään meidän hääpäivästä ikimuistoisen.”
– Kevin Hauger, häät 22.7.2017, Rustholli, Tampere –

 

”Dj juhlapaikalla toimi ammattimaisesti ja arvioi musiikin laadun hienosti yleisönsä huomioonottaen. Otti toiveet huomioon, oli joustava tarvittaesa ja muutoinkin mukava tyyppi. Voin suositella muillekin.”
– Tiia Lehtonen, häät 22.7.2017, Karhulampi, Paimio –

 

”Aivan huikea Dj oli meille valittu! Iso kiitos teille!”
– Sanni Saario, häät 15.7.2017, Finlaysonin Palatsi, Tampere –

 

”DJ did an excellent job, and was very proactive in making sure everything was in order beforehand and on-site. In some cases went even above and beyond the call of duty :) . So our thanks to DJ for helping us out under short notice, and our thanks to Popmaster!”
– Paulo Lyytinen, häät 15.7.2017, Kulosaaren Casino, Helsinki –

 

”Huippua! Kaikki meni juuri kuten pitikin. DJ oli rento, rempseä ja iloinen tyyppi joka sopi juhlamme fiilikseen kuin nenä päähän. Emme antaneet varsinaisia biisitoiveita, vaan lähes vapaat kädet, ja se kannatti! DJ luki yleisöä loistavasti ja soitti toimivaa musiikkia monipuolisesti, jokaiselle juhlijalle jotain, riippumatta iästä tai musiikkimausta! Suuri kiitos Popmasterille ja DJ:lle!”
– Jyri ja Sini Kankaanpää, häät 8.7.2017, Suikkalan Lava, Ruokolahti –

 

”DJ saapui paikalle ja otti tilanteen haltuun, hääjuhlissamme oli oikea meno joka tilanteessa: vihkimisestä aina aamun viimeisiin hitaisiin!”
– Henri Luukkanen, häät 8.7.2017, Taipaleen Tila, Petäjävesi –

 

”Hääpäivänä tunnelma oli loistava. Ruokailun aikana ihana taustamusiikki toi rennon sekä lämpimän fiiliksen, hääpari sekä vieraat saivat vain nauttia olostaan. Iltaa kohden meno lähti hienosti käyntiin, tanssilattialle eksyi jo alkuillasta porukkaa ja siellä viihdyttiin pilkkuun asti. Vieraat kävivät pitkin iltaa kyselemässä (ja soittelivat vielä perään juhlien jälkeenkin) että mistä olemme löytäneet näin hyvän dj:n.”
– Anette Örn, häät 1.7.2017, Kellohalli, Helsinki –

 

”DJ oli todella hyvä, pysyi kärryillä kokoajan ja tiesi kyllä mistä musiikista meidän väki tykkäsi. Kuunteli toiveita ja tuli vieraiden kanssa hyvin juttuun. Kiitos!”
– Kirsi Yli-Nissilä, häät 1.7.2017, Pappisten lava, Loimaa –

 

”Olimme erittäin tyytyväisiä illan juontajaan. Hän oli fiksu ja hyvin käyttäytyvä nuori mies. Hän soitti pyytämäämme musiikkia ja toteutti myös vieraiden toiveita. Voimme lämpimästi suositella Popmastersia ja erityisesti juontajaanne.”
– Arja Meriläinen, häät 1.7.2017, Kukkaistalo, Vaasa –

 

”Kiitos hyvästä palvelusta. DJ hoiti homman erittäin hyvin ja vieraat viihtyivät hyvin.”
– Petri Joensuu, häät 1.7.2017, Manttaalitalo, Lempäälä –

 

”Kiitos dj:lle! Soittolistat oli erinomaisia ja vieraiden toiveita kuunneltiin hyvin. Häävalssin miksaus meni nappiin. Yhteydenotto meni vähä myöhälle, mutta eipä se haitannut koska homma toimi niin hyvin. Ruusuja koko palvelulle ja voin suositella koska vain ja kelle tahansa ;)”
– Anniina Pukkila, häät 17.6.2017, Onnela, Härmä –

 

”Täydellinen päivä ja DJ oli erittäin hyvin ajantasalla. Onneksi oli hyvät kengät, niin jaksoi tanssata viimeiseen biisiin asti. Kiitos paljon, varmasti suosittelen teitä eteenpäin!”
– Ilona Satola, häät 10.6.2017, Rustholli, Tampere –

 

”Hää DJ:lle iso kiitos aivan mahtavasta setistä. Ei olisi voinut parempaa toivoa, juhlamme olivat ikimuistoiset.”
– Toni Niittylahti, häät 3.6.2017, Sahalahti Resort, Puumala –

 

”Ensimmäistä kertaa tilasin DJ:n juhliin ja kyllä kannatti. On se hienoa kun ammattimies soittaa levyt ja vetää karaoket eikä itellä huolen häivää, siten voi täysin keskittyä juhlimaan ja vieraat viihtyi.”
– Jouni Heikkinen, syntymäpäivät 27.5.2017, Nousiainen –

 

”Muutamia ”karaokekonkareita”oli porukassa,ja kehuivat kovasti.Vaimon kanssa juuri juteltiin,että hyvin juontaja luki yleisön fiiliksiä ja sopivaan kohtaan laittoi muutaman diskobiisin.Kaikin puolin asiallinen setti suosittelen muillekkin.”
– Markku Salmesvuori, syntymäpäivät 27.5.2017, Maisansalo, Tampere –

 

”DJ otti hyvin toiveemme huomioon ja kaikki sujui hyvin! Ei valittamista!”
– Anni Kulju, häät 27.5.2017, Rauhalahden Kartano, Kuopio –

 

”Juhlat sujuivat hyvin ja musiikki toimi koko juhlan ajan moitteettomasti. Dj:llä oli hyvä tilannetaju musiikin suhteen ja toiveita oli kuunneltu. Mukavaa oli myös, että lopetusaika oli joustava, kun bileet jatkuivat pidempään kuin oli alkuun ajateltu. Tunnelma oli loppuun asti katossa ja kaiken kaikkiaan ei negatiivista sanottavaa. Kiitos!”
– Veera Kallio, häät 20.5.2017, Vammalan Seurantalo, Sastamala –

 

”Kaikki meni ihan nappiin. DJ oli meihin yhteydessä useita kertoja, varmisti että musiikkivalinnat menevät toiveiden mukaan. Kaikki oli paikoillaan saapuessamme paikalle. DJ veti hyvän setin, spiikkasi kun tarvittiin ja innosti muutenkin. Ei voi muuta kuin suositella! Loistava valinta!”
– Marja Lankinen, häät 19.5.2017, Villa Kataya, Helsinki –

 

”Kaikki sujui hyvin, dj jopa auttoi juhlien pienissä asioissa luppoajallaan ennen starttia, patongit tuli pilkottua ja kynttilät sytytettyä :)”
– Päivi Hynell, syntymäpäiväjuhlat 13.5.2017, Saukkola –

 

”DJ oli tosi hyvä, tuli ajoissa, käyttäytyi moitteettomasti ja vastasi täysin meidän toiveita. Suosittelen!”
– Maiju Rantanen, syntymäpäiväjuhlat 25.3.2017, Nuutilan Navetta, Kärkölä –

 

”DJ:n kanssa päästiin heti suunnitteluvaiheessa samalle aaltopituudelle musiikin suhteen. Itse juhlassa niin ruokailun aikana soitettu taustamusiikki kuin illemmalla soitettu biletysmusiikkikin keräsivät kehuja myös vierailta. DJ myös toteutti ihailtavalla pieteetillä hääparin ja vieraiden hieman erikoisempiakin biisitoiveita illan mittaan. Emme voisi olla tyytyväisempiä!”
– Tanja ja Alexander Winqvist, häät 11.2.2017, Hintsan Vintti, Raisio –

 

”DJ hoiti hommat todella mallikkaasti häissämme Ravintola Sipulissa. Soitti sovitunlaista musiikkia oikeilla hetkillä, ja otti musiikkitoiveita vastaan myös lennosta. Onnitteluista ja ruokailusta tuli todella arvokkaan oloinen Olavin täydellisillä musiikkivalinnoilla ja illalla tanssilattialla osasi lukea juhlaväen musiikkimieltymyksiä. Emme siis olleet antaneet lainkaan biisitoiveita, joka teki Olavin työstä asteen haastavampaa, mutta hän suoriutui täyden kympin arvoisesti tilaisuudesta. Ehdottomasti buukkaisin dj:n uudestaan Popmastersin kautta.”
– Mervi Veijonen, häät 21.1.2017, Ravintola Sipuli, Helsinki –

 

”Juontaja hoiti homman hienosti. Soitettu musiikki oli tilaisuuteen sopivaa ja vieraat innostuivat myös karaokesta. Kympin suoritus :)”
– Elise Salminen, juhlat 21.1.2017, Tampereen Pursiseura, Tampere –

 

”DJ hoiti homman todella hienosti. Asiat menivät, kuten oli sovittu. DJ:llä oli pelisilmää kulloiseenkin tilanteeseen. Musiikki sopi täydellisesti tilaisuuteen. DJ oli osannut soveltaa soittolistaani hienosti. Yhteinen esiintymisemme meni nappiin; kuvien ja musiikin synkronointi osui kohdalleen. DJ sai myös lapset innostumaan ja osallistumaan ohjelmaan. Savukone ja karaoke oli lasten mieleen. Näki miten DJ itsekkin nautti, kun sai viihdyttää lapsia. Yhteistyö DJ:n kanssa illan aikana sujui kitkattomasti. Kaiken kaikkiaan voin suositella DJ palveluja lämpimästi.”
– Esko Sarin, syntymäpäiväjuhlat 14.1.2017, Jukola, Tottijärvi –

 

”DJ aisti hyvin juhlakansan tunnelmaa ja reagoi musiikkivalinnoillaan tunnelmaa edelleen kohottavasti. Kaikki toiveet toteutettiin ja DJ:n sekä ulkoinen olemus että käyttäytyminen oli esimerkillistä. Erinomainen lauluääni illan päätteeksi sankarittarelle osoitetussa kappaleessa oli ekstraa, joka todella sinetöi hyvän mielen. Erittäin onnistunut tapahtuma ja asioimme kanssanne takuulla myös uudelleen”
– Kate Helleharju, syntymäpäiväjuhlat 7.1.2017, Kangasalan Pirtti, Kangasala –

 

”Tilasin häihini karaoke/dj settiä vähän viime hetkellä – taisiko olla alle kuukausi H-hetkestä ja teille se oli no problem. Itse asiassa, en keksi mitään mikä ei olisi järjen rajoissa teille no problem. DJ veti meidän setin rautaisella ammattitaidolla, villiten suomalais-englantilaisen hääyleisön karaoken pauloihin, rehellisesti sanottuna, tuhannesti suuremmalla menestyksellä kuin me suunnittelupäässä olisimme uskoneetkaan. Meidän häitä ollaan tanssimassa toivottavasti vain sen kerran ja mikään ei olisi voinut sujua sutjakammin Täyden kympin palvelua!”
– Tiina Lilja, häät 31.12.2016, Koijärvitalo, Forssa –

 

”Suurkiitos! En voisi olla tyytyväisempi tarjoamaanne kokonaisuuteen – se oli juhliimme täydellinen. Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kaikki sujui todella ammattimaisesti, koko ajan oli tunne, että kaikki on hyvissä ja osaavissa käsissä.”
– Katriina Pajari, läksiäisjuhlat 16.12.2016, Ravintolalaiva Wäiski, Helsinki –

 

”Valitettavasti mitään rakentavaa palautetta ei ole, sillä kaikki meni nappiin ensimmäisestä biitistä viimeiseen. Suurkiitos DJ:lle! Aivan jäätävä setti! Täydensi tunnelman ja loi siitä huikean! Suosittelemme täysin palkein!”
– Henriikka Kivinen, häät 19.11.2016, Einon Pirtti, Orivesi –

 

”Kiitos Popmasterille kokonaisuudesta. Sain varman tunteen heti ensimmäisestä yhteydenotostani alkaen, että tilaisuudessani tämä homma on hyvässä hoidossa, eikä minun tarvitse asiaa enempää murehtia. Tilaisuuteeni nimetyn dj:n kanssa keskusteltuani, tunne vahvistui entisestään. Suurkiitos siis!!. Toiveeni otettiin hienosti huomioon jo suunnitteluvaiheessa, mutta myös tilaisuudessani vieraiden musiikkitoiveet tulivat hienosti toteutettua. Voin suositella mihin tahansa tilaisuuteen :) Joka tavalla hienosti hoidettu kokonaisuus ja selkeä palvelupaketti hinnoitteluineen!”
– Anne-Marie Ylikangas, syntymäpäiväjuhlat 12.11.2016, Submarina, Turku –

 

”DJ toi mukavan lisän juhliin. Vieraat tunsivat, että juhliin on panostettu. On ihan eri tunnelma jos olisi tuotu paikalle omat kotistereot ja niiden kanssa säädetty. Seuraavalla kerralla isompi tila, eikä loppumisaikaa :)”
– Tero Väihkönen, syntymäpäiväjuhlat 22.10.2016, Mäkitupatalo, Turku –

 

”DJ oli kyllä huipputyypppi! Eläytyi työhönsä, kuunteli toiveet ja tietty täytti ne parhaansa mukaan! Suosittelen vilpittömästi!”
– Katja Honkanen, häät 24.9.2016, Villa Meri, Särkisalo –

 

”Meidän DJ ja karaokejuontaja oli huikee, osasi nostattaa tunnelmaa ja pitää tunnelmaa yllä. Vieraat tykkäsivät kovasti myös. Lämpimästi jatkossa suosittelen Popmasteria. Kaikki hoidettiin vimpan päälle ja sovitussa aikataulussa.”
– Teresa Kalapudas, häät 24.9.2016, Ravintolalaiva Väiski, Helsinki –

 

”Olemme todella tyytyväisiä palveluunne! Saimme DJ:n helposti varattua vaikka olimme todella myöhään liikkeellä (3 viikoa ennen häitä). DJ hoiti loistokkaasti työnsä, oli mahtavalla tuulella ja meiningissä mukana. DJ otti meidän musiikkitoiveemme huomioon ja osasi hyvin solveltaa musiikkia niin että me ja vieraamme viihtyivät tanssilattialla koko illan. :-) Suosittelen lämpimästi! Kiitos!”
– Johanna Laakso, häät 17.9.2016, Kavalton Tila, Piikkiö –

 

”Aivan loistavaa palvelua. Suurkiitokset! Kaikki sujui kuin rasvattu. Tuplapisteet DJ:lle! Ei voi sanoa muuta kuin kaikkea positiivista.”
– Ritva Koivu, syntymäpäiväjuhlat 17.9.2016, Honkapirtti, Ruissalo, Turku –

 

”Ihan super DJ ja keikka! Suurkiitokset vielä! Ja toivottavasti ei tullut traumoja =) =) Ehdottomasti suosittelen palveluitanne jatkossakin!”
– Meri Rajaniemi, yksityisjuhlat 17.9.2016, Soutupaviljonki, Helsinki –

 

”Mielestäni kaikki sujui hyvin ja sovitusti. DJ huomioi musiikkitoiveemme ja jousti tarpeen mukaan. Ei mitään moitteen sijaa. :) Olen tyytyväinen, että päädyin palkkaamaan DJn häihimme.”
– Päivi Karppanen, häät 3.9.2016, Tammiston Tila, Naantali –

 

”Popmasterin karaokejuontaja ja DJ teki häistämme ikimuistoiset ja tunnelma pysyi katossa. Musiikki oli juuri sitä mitä toivoimme ja aikataulut pelasivat täydellisesti. Aiomme jatkossakin tilata juhliimme Popmasterin Dj:n.”
– Henriikka Järvenperä, häät 3.9.2016, Ruskopirtti, Vihti –

 

”Hääjuhlamme onnistui täydellisesti niin musiikin osalta kuin muutenkin. Juontaja otti meihin ajoissa yhteyttä ennen juhlaa, perehtyi toiveisiimme ja toteutti ne täydellisesti. Juontaja soitti musiikkia ruokailusta yön pikkutunneille saakka, ja hieman yliaikaakin, mikä oli todella hyvä veto, sillä tanssijoita ja hyvää tunnelmaa riitti. Juontaja otti toiveita vastaan myös vierailta illan aikana. Hän otti myös dj-hommista kiinnostuneita lapsia kanssaan soittamaan musiikkia. Lapset olivat tästä innoissaan. Juontaja oli todella mukava ja selkeästi tykkäsi työstään. Hän toimi myös hyvässä yhteistyössä kaasojen ja bestmanien kanssa juonto- ym. muissa asioissa. Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Popmasteria muillekin!”
– Maarit Kynäslahti, häät 3.9.2016, Haulitehdas, Tampere –

 

”DJ oli loistava! Hieman jännitimme millainen DJ tulee, kun ostimme Popmasterin kautta ns. sian säkissä. Mutta ei olisi kyllä parempaa DJ:tä voinut löytää! Emme osanneet antaa DJ:lle kovin tarkkoja musiikkiohjeita, mutta hän ymmärsi täysin mitä haemma takaa. DJ eli mahtavasti vieraiden mukana ja osasi soittaa juuri sopivaa musiikkia kaikissa tilanteissa. Vieraamme olivat todella tyytyväisiä juhlien musiikkiin ja kehuivat DJ:tä kovasti. Tuotantoalalla työskentelevä ystävämme jopa pyysi DJ:n yhteystietoja, koska oli niin vakuuttunut hänen ammattitaidostaan.”
– Jenna Silveri, häät 3.9.2016, Jazzvintti, Oulu –

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä Dj:me toimintaan. Kaikki sujui paljon paremmin kuin ikinä osasimme kuvitella. Palkkaisimme ehdottomasti DJ:n kauttanne myös uudelleen! Kiitos DJ:lle hienosta työstä! Meillä oli parhaat juhlat ikinä!”
– Heini Jurva, häät 3.9.2016, Kulosaaren Casino, Helsinki –

 

”Todella ammattitaitoinen juontaja ja hyvin miellyttävä mies. Soitti toivomaamme musiikkia ja meininki oli sellaista kuin halusimmekin.”
– Marja Alila, syntymäpäivät 3.9.2016, Kyntäjätupa, Pöytyä –

 

”Oli todella onnistuneet juhlat,musiikki oli toiveidemme mukaista, vieraat tykkäsivät kovin. Me saimme omannäköiset häät. Karaoketoiveetkin meni erinomaisesti ja juontaja oli hyvin mukana mitä yleisö halusi. Kiitos vielä teille kaikille jotka olitte vaikuttamassa tilaisuuden onnistumisesta.”
– Sirpa ja Markku Nurminen, häät 27.8.2016, Villa Sofia, Tampere –

 

”Dj oli todella hyvä valinta häihin, suosittelen muillekin hääpareille. Dj sai kehuja myös vierailta ja parasta oli kun ei itse tarvinnut stressata musiikista. Dj todellakin kruunasi meidän päivän ja vieraat tanssivat aamuun asti, dj sopii myös vanhempaa väkeä varten. Käytämme ehdottomasti popmasterin palveluita toisekin kerran ja iso kiitos meidän juhlien Dj:lle!”
– Mia ja Henri Korhonen, häät 27.8.2016, Rauhalahden kartano, Kuopio –

 

”DJ saa meiltä enemmän kuin täydet pisteet. Musiikkitoiveemme oli huomioitu täydellisesti. Juotajan oma persoona on ihanan iloinen, sympaattinen sekä innostava ja sen ansiosta hän sai luotua juhliimme hyvän tunnelman. Monet juhlavieraistakin kiinnittivät huomiota positiivisessa mielessä ja kysyivät kuka tämä DJ oikein on ja kehuivat häntä sekä Popmasteria. Voin sanoa, että yrityksenne sekä kyseinen DJ on täyttänyt odotuksemme paremmin kuin osasimme haaveillakaan. Iso kiitos!”
– Hannele Huippula, syntymäpäiväjuhlat 27.8.2016, Karkun työväentalo, Sastamala –

 

”DJ oli aivan mainio! Todella ammattitaitoinen, ystävällinen ja pilke silmäkulmassa. Keinutti myös lastenrattaat siinä ohessa jotta äiti sai syödä rauhassa. =) Suosittelen häntä varmasti kaikille jotka tarvitsee DJ:n! Iso kiitos!”
– Sofia Kohtala, häät 20.8.2016, Kepon Kartano, Jepua –

 

”Erinomainen ammattitaito ja tilannetaju. Koko illan oli sopivaa musiikkia ja kaikki ihmeellisimmätki musiikkitoiveet löyty. Pysty hyvin omalla toiminnallaan kohottamaan juhlakansan fiilistä. Kaikin puolin täyden kympin suoritus.”
– Mira Salmela, häät 20.8.2016, Lounais-Hämeen Pirtti, Tammela –

 

”Kiitos Popmasterille ja kiitos juhliemme juontajalle, juhlat onnistuivat paremmin kuin osasimme odottaa ja kaikki olivat tyytyväisiä musiikkiin sekä juontajaan=). Jos joskus juhlia järjestämme otamme ehdottomasti Popmasterin uudestaan.”
– Heidi Siimos, häät 13.8.2016, Hopearanta, Heinola –

 

”Vaikka olin liian myöhään liikkeellä, saitte DJ:n silti järjestymään juhliini. Kaikki meni hienosti, vieraat viihtyivät tanssilattialla ja välillä karaokessa. He pyysivät lähettämään DJ:lle kiitokset juuri oikeanlaisen ja monipuolisen musiikin soittamisesta.”
– Tanja Toikka, syntymäpäiväjuhlat 13.8.2016, Orimattila –

 

”Haluamme kiittää DJ:tä onnistuneesta illasta. Kaikki meni nappiin ja saimme positiivisella tavalla ikimuistoisen päätöksen hääpäivällemme. Jopa juhlapaikkamme isäntä piti DJ:tämme erityisen hyvänä hää-DJ:nä. :)”
– Miia ja Antti Manninen, häät 6.8.2013, Töyrylän Kartano, Artjärvi –

 

”Juontaja oli nappivalinta hääjuhlaamme! Hänellä oli hyvä tilannetaju; kun tunnelma kävi esimerkiksi puheen jälkeen vähän hartaaksi, hän täräytti reippaan biisin taustalla ja iloinen puheensorina palasi juhlatilaan samantien. Muutenkin juontajan biisivalinnat toimivat meidän tekemiemme valintojen rinnalla erinomaisesti. Juontaja ylläpiti tunnelmaa todella hienosti ja oli iloinen näky aina, kun häneen päin vilkaisikin! :)”
– Mira Linnamaa, häät 6.8.2016, Ravintola Saaristo, Helsinki –

 

”Kaikki sujui todella hyvin ja laadukkaasti. Juontaja oli oikein asiantunteva ja mukava.”
– Sanna Himberg, syntymäpäiväjuhlat 6.8.2016, Tuusula –

 

”Kaikki meni erinomaisesti. Dj:tä kehuttiin paljon. Hän teki meidän täydellisestä hääpäivästä vielä täydellisemmän, soitti toivebiisit ja jopa illan aikana tulleita toiveita monta. Hänellä oli tilannetajua ja iloinen mieli koko illan.”
– Eeva Arponen, häät 6.8.2016, Tammiluodon Viinitila, Parainen –

 

”DJ soitti antamamme kategorioiden mukaista musiikkia. Hän osasi todella hyvin saada porukan mukaan ja tunnelma oli katossa aina viimeiseen biisiin asti.”
– Minttu Lehtonen, häät 6.8.2016, Puimalan Lato, Liedon Vanhalinna –

 

”DJ hoisi homman ammattimaisesti ja kuitenkin rennolla otteella (niinkuin oli suunniteltu). Lisäksi hänen reagointi musiikkivalinnoillaan juhlamme eri ohjelmanumeroihin ansaitsee erityiskiitokset!”
– Antti Lähteenmäki, häät 6.8.2016, Venesjärven rantalava, Kankaanpää –

 

”Kiitokset juontajallemme, musiikki ja mukanaolo oli aivan loistavaa! Loppuillan karaoke sai myös juhlaväen irrottelemaan oikein kunnolla! Hauskaa oli!”
– Hanna Niemi, häät 6.8.2016, Lamminpään Osuuskuntatalo, Tampere –

 

”Meidän dj oli aivan mahtava. Koko ajan ajan hermolla ja kärsivällisesti toteutti kaikki toiveet. Täysi 10.”
– Outi Mäenpää, häät 23.7.2016, Villa Näsirinne, Ylöjärvi –

 

”Kaikki meni oikein mallikkaasti alusta loppuun! Ei mitään korjattavaa!”
– Jonna Koivunen, häät 16.7.2016, Ravintola Haukilahden Paviljonki, Espoo –

 

”DJ hoiti homman todella tyylikkäästi ja ammattimaisesti. Vierailtakin kuultu pelkkää positiivista. Suosittelemme lämpimästi muillekin.”
– Jari-Pekka Hokkanen, häät 23.7.2016, Rievelinmutka, Heinola –

 

”Kaikki meni loistavasti. Työntekijänne oli erinomainen työssään. Kiitämme häntä ja yritystänne Popmasteria
kiitettävästä toiminnasta juhlassamme. Toivotamme yrityksellenne menestystä edelleen!”
– Tiina ja Matti Myllylä, häät 23.7.2016, Bladhin Talo, Kaskinen –

 

”Tilasimme Popmasterilta Hää-DJ Häihimme. Popmaster ja DJ otti huomioon kaikki meidän toiveet ja kaikki sujui odotetusti ilman minkäänlaisia ongelmia. Olimme erittäin tyytyväisiä palveluun ja vieraat oli myös tyytyväisiä DJ:n esitykseen. Suosittelemme!”
– Daniel Panelius, häät 23.7.2016, Nygårds, Vantaa –

 

”Häävalmisteluiden aikana halusimme hyvän dj:n viihdyttämään musiikilla. Sopimuksen tekeminen popmasterin kanssa oli helppoa ja ystävällistä. Alkuun en tiennyt minkälaista musiikkilistaa tekisin etukäteen, mutta juteltuani dj:n kanssa, hän ymmärsi hyvin mitä olen toivomassa juhlistamme. Lähetin soittolistan ja hän osasi todella hyvin toteuttaa sen. DJ oli ystävällinen, innostava, ymmärtäväinen ja sopeutui hyvin hääjoukkoon. Musiikki oli juuri selaista mitä toivoinkin; aivan kuin hän olisi lukenut ajatukseni. :) Etikettiä noudatettiin loppuun asti. Alkuun olin huolissani onko hän eksynyt kun ei ollut sovittuun aikaan perillä, mutta tärkeintä oli että hän ehti sopivasti laittamaan tavaransa valmiiksi, kun juhla alkoi. Olimme erittäin tyytyväisiä dj-palveluun ja kuulin myös vieraiden sanovan, että täytyykin ensi juhlissa ottaa yhteyttä Popmasteriin.
Suuri kiitos teille, että teitte juhlastamme vieläkin täydellisemmän!”
– Jenni Tuunainen, häät 16.7.2016, Alajärvi –

 

”Juontajamme on todella mukava ja miellyttävä kaveri, joka hoitaa hommansa juuri niin kuin on toivottu. Hän on sopivan neutraali, mutta ottaa yleisön juuri niin kuin tilanne vaatii. Häneen on helppo ottaa kontaktia. Kiva ja ammattitaitoinen kaveri, joka sopii mielestämme oikein hyvin alalle! Kaikki muutenkin toimi oikein hyvin ja kaikilla oli kivaa, mikä on pääasia.”
– Heli ja Upi Penttinen, häät 16.7.2016, Tarinmaan VPK, Janakkala –

 

”Suoraan sanottuna DJ oli h******n hyvä!! Suuri kiitos hänelle sekä koko Popmasterille. Tulen käyttämään teitä toistekin.”
– Juha Nieminen, häät 16.7.2016, Vaihmalan Hovi, Lempäälä –

 

”Oli ihan mahtavat häät ja yksi merkittävin tekijä juhlien onnistumiselle oli hyvä musiikki, joka piti tunnelmaa yllä!”
– Susanna Roto, häät 9.7.2016, Hotel Kämp, Helsinki –

 

”DJ:lle äärimmäisen iso kiitos hänen tärkeästä työstään, hän hoiti homman erittäin ammattitaitoisesti ja extra kiitos perjantain palaverista, jossa asiat käytiin läpi. Loistava tilannetaju ja upea käytös ja äärimmäisen mukava herrasmies. Lämpimät suosittelut ja kiitos myös Popmasterille asioiden hyvästä hoitamisesta. Suosittelemme teitä lämmöllä muillekin!”
– Petra Heikkilä, häät 9.7.2016, Finlaysonin Palatsi, Tampere –

 

”Ei periaatteessa täydellistä voi olla, mutta kun mitään valittamista ei keksi niin pakko on antaa täydet 10. Juontajamme/DJ tuli paikalle, löysi tilansa, laittoi vielä lipun salkoon ja alkoi soittamaan sovitusti ja hyvällä tahdilla kappaleita. Sai ihmiset innostumaan ja tanssimaan lattialle vaikka me pidimme kahvittelutkin häävalssin jälkeen. Eikä tullut parku vaikka vedettiin karaokea hieman välillä nuotin vierestä ;D Todellakin suosittelen kaikille. Juontajan tyyli toimia ja olla mukana on todellakin mahtavaa nähdä tällaiselle monessa juhlassa olleelle.”
– Juuso Laakso, häät 9.7.2016, Kalliopohja, Nousiainen –

 

”Työntekijänne oli ammattitaitoinen DJ ja muutenkin huipputyyppi ja merkittävä osa täydellisesti onnistunutta päiväämme. Kaikki vieraat tykkäsivät illan musiikkivalinnoista ja tunnelma pysyi huipussaan pikkutunneille saakka.”
– Soila Tuomainen, häät 2.7.2016, Zoolandian Makasiinisali, Lieto –

 

”Olimme todella tyytyväisiä Popmasterin ja DJ:n toimintaan juhlan aikana. Sekä palaute juhlayleisöltä oli myös pelkästään positiivista. DJ otti täysin huomioon toiveemme, niin kappale valinnoissa kuin illan musiikin kulussa. Parempaa ei olisi voinnut toivoa!”
– Akseli Rahikainen, häät 2.7.2016, Bygdebo, Porvoo –

 

”Dj oli pukeutunut hyvin, käytös asiallista ja mitä itse kerkesin jutella kun hän saapui niin omalle kohdalle laskeutui luottamus että tästä ei seuraa muutakuin täydellinen ilta musiikin kannalta. Häämme oli hyvin normaalista poikkeavat ja dj otti homman haltuun hyvin ja sovitut asiamme kävivät hyvin toteen. Ylistys sanoja varmasti tulisi vielä vaikka kuinka paljon mutta hyvän kiteytyksen antaa se että Jatkakaa samaan malliin niin hyvä tulee ja uskon että tulee onnistuneita tapahtumia. Kiitos omasta & vieraiden puolesta.”
– Otto Salovaara, häät 2.7.2016, Hausjärvi –

 

”DJ:n toiminta illan osalta oli täydellistä kaikin puolin. Musiikkivalinnat sopivat juhlan tunnelmaan hienosti ja oli myös hyvä, että juhlaväki sai käydä esittämässä kappaletoiveita. DJ oli hauska persoona ja voisin suositella häntä juhliin soittamaan ehdottomasti. Juhlaväki oli todella tyytyväinen ja ilta sujui mahtavasti!”
– Juuso Lepola, häät 2.7.2016, Villa Åkerblom, Espoo –

 

”Meillä oli noin 60 hengen häät joihin tarvitsimme äänentoistolaitteet ja henkilön, joka huolehtisi musiikistamme. Valitsimme popmasterin, koska saimme kaikki haluamamme tavarat yhdestä paikasta ja asioitin yrityksen henkilöiden kanssa oli mielyttävää. Tilasimme häihimme DJ, äänentoistolaitteet ja valot joita DJ:n ehdotuksesta ei kuitenkaan käytetty tilan puutteen ja normaalin valaistuksen takia. DJ:n antama näkemys asiasta oli erittäin ammattimainen. Kaikista henkilöistä jotka olivat paikalla häissämme kaikki kehuivat DJ:tä jollain tapaa. Musiikkia ei soitettu missään vaiheessa liian kovaa ja DJ osasi muuttaa äänentasoa omatoimisesti häiden aikana kun oli tarve ja soitti musiikkia kovempaa kun meno hieman vapautui. Lisäksi DJ avusti kiitettävästi paikalla ollutta esiintyjää. DJ oli pukeutunut tilaisuuteen sopivalla tavalla ja toimi hääparin toiveiden mukaisesti. Meitä molemmilta ja kaikilta vierailta lämpimät kiitokset DJ:lle ja popmasterille.”
– Olli Ala-Hakula, häät 24.6.2016, Kultaranta Resort, Naantali –

 

”Meidät huomioitiin erittäin hyvin ja palvelu oli henkilökohtaisen tuntuista. Tapahtuma sujui upeasti ja juontaja oli joustava sekä iloinen. Iso kiitos!”
– Katja Tila, häät 11.6.2016, Uskilan lava, Haukila –

 

”Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Vieraat ja hääpari viihtyivät. Hyvillä mielin voin suositella toisillekin”
– Eija Lehtisalo & Juha Nurminen, häät 28.5.2016, Wallilan kartano, Uusikaupunki –

 

”Ei voi kun nöyrästi kiittää, miten hienosti Dj hoiti hommansa. Kaikki sujui alusta loppuun erinomaisesti ja ammattitaitoisesti. Musiikki on hyvää ja vieraat viihtyivät. Dj oli nappivalinta meidän häihin.”
– Hanna Patamaa, häät 28.5.2016, Tuomiston Tila, Muurame –

 

”Käytimme häissämme Popmasterin palveluita ja emme voisi olla tyytyväisempiä! Päivästä tuli ikimuistoinen ja iso kiitos siitä kuuluu mahtavan rennolle ja asialliselle DJ:llemme!”
– Matti Salminen, häät 28.5.2016, Koivurannan Kartano, Alavus –

 

”Juontaja piti hyvin tunnelmaa yllä ja innosti laulamaan myös sellaisia jotka eivät normaalisti karaokea vedä. Hyvä veto.”
– Olli Saira, hevikaraoke-ilta 14.5.2016, Nummitupa, Vihti –

 

”Kiitoksia juontajalle, oikein ammattitaitoista työtä ja ylitti kaikki odotukset.”
– Sami Perttula, häät 23.4.2016, Albergan kartanon holvikellari, Espoo –

 

”Juontajanne oli tosi hyvä tyyppi, innostava ja positiivinen! Jos meille tulee karaoken tarvetta, otamme teihin yhteyttä.”
– Katja Auvinen, syntymäpäiväjuhlat 16.4.2016, Knuutilan Kartano, Nokia –

 

”Tomppa oli hyvä ja rento. Hoiti kaikki meidän mielestä hyvin, ei jäänyt mitään mitä olisimme halunneet toisin. Myös yhteydenotot toimivat hyvin ja aktiivisesti. Tuli luottamus, että homma toimii, niinkuin toimikin.”
– Hannu Paunikallio, juhlat 16.4.2016, Media 54, Tampere –

 

”Olimme erittäin tyytyväisiä palveluun, kaikki asiat hoituivat hienosti yhteydenotosta alkaen. DJ oli erinomainen ja musiikkivalinnat loistavia. DJ toteutti kaikki toiveet ja auttoi tekemään juhlistamme ikimuistoisen, suuri kiitos!”
– Tiina Vepsäläinen, häät 12.3.2016, Hämeen Linna, Hämeenlinna –

 

”Vaimoni 50 v. päivä oli onnistunut. Dj hoiti homman ammattitaidolla. Musiikki oli sovitun mukaista ja toivotut kappaleet löytyi saman tien.”
– Kari Rainto, syntymäpäiväjuhlat 12.3.2016, Pontela, Piikkiö –

 

”Homma toimi ! Hyvä toivemusiikki, nopea reagointi illan ohjelmaan. Dj:n musiikkimaku oli hyvin paljon omaa makuani. KYLLÄ VOIN SUOSITELLA TOIMINTAANNE !”
– Mikko Eskola, syntymäpäivät 5.3.2016, Kukonkoivun nuorisoseuratalo, Hollola –

 

”Dj hoiti työnsä todella mallikkaasti, eikä pahaa sanottavaa ole.”
– Kristian Ruusuhovi, häät 20.2.2016, Katajanokan Kasino, Helsinki –

 

”DJ oli energinen, tilanne tajuinen ja loistava persoona. Täydellinen Hää Dj. Iso KIITOS!”
– Ville Paananen, häät 6.2.2016, Ravintola Pörssi, Helsinki –

 

”DJ hoiti työnsä todella ammattimaisesti, sekä itse juhlissa että ennen sitä. Hän otti minuun hyvissä ajoin yhteyttä ja selitti miten homma toimii. Juhlissa hän nostatti fiiliksen kattoon. Käytän varmasti Popmasterin DJ:tä juhlissa jatkossakin.”
– Hanna Hakola, syntymäpäivät 6.2.2016, Tapahtumahotelli Huone, Helsinki –

 

”Selkeä hinnoittelu ja hyvä kuvaus palvelusta auttoivat valitsemaan tämän palvelun hääjuhlaamme. Helppo valinta, ei ylimääräistä säätämistä.”
– Joni Ohtonen, häät 30.1.2016, Tampereen Yliopiston Laulajien juhlasali, Tampere”

 

”Olen kaikin puolin tyytyväinen sekä DJ:hin että palveluun ylipäätään. Dj otti tosi hyvin huomioon toiveeni, oli hyvin joustava aikatauluissa ja toiveissa ja muutenkin meni nappiin. Juhlissa porukka viihtyi tanssilattialla ja karaoke raikasi, oikein onnistuneet kekkerit. Kiitoksia!”
– Annika Blomberg, väitöskaronkka 29.1.2016, Juhlatalo Mekani, Pori –

 

”Haluamme kiittää ja kehua DJ:nne. Oli aivan mahtava setti minkä veti. Vieraat olivat oikein innoissaan joten pisteet DJ:lle. Kehujen lisäksi kehitettäväksi sanottakoon, että valssi/ humppa osuus kannattaa vetää perinteisempänä ilman liikaa kikkailua, että vanhempi väki pystyy normaalisti humppaamaan. Kokonaisuus kuitenkin 10-.”
– Juha Kareinen, häät 23.1.2016, Wanha Bäckby, Vantaa –

 

”Kyllä kannatti ottaa dj juhliin! Toi taustaa ja eloa tapahtumaan. Saatiin juuri sellaista musiikkia kuin oli haluttukkin ja juontaja oli aivan mahtava tyyppi ja pelisilmää löytyi. Todella tyytyväinen, tulemme varmasti jatkossakin käyttämään Popmasterin palveluita.”
– Janika Talja, syntymäpäiväjuhlat 5.1.2016, Pancho Villa, Lahti –

 

”Kaikki meni aivan niinkuin oli suunniteltukin. Oli aivan huippu DJ ja vierailta saatiin kanssa erittäin hyvää palautetta . Varmasti tulemme käyttämään jatkossakin jos on tarve erilaisiin tilaisuuksiin. Musiikki oli erittäin menevää ja tarpeentullen sopivan tunnelmallista :) kiitämme erittäin paljon että teitte meidän tärkeästä päivästä ikinuistoisen !:)  Annika & Pauli”
– Annika Suoniemi, häät 31.12.2015, Juhlatalo Kontula, Sahalahti –

 

”Hei, suuri kiitos DJ:lle erittäin onnistuneesta musiikista häätapahtumassamme. Olimme kaikin puolin erittäin tyytyväisiä ja mikäli jatkossa meillä tulee olemaan jotain tapahtumaa, joissa tarvitaan musiikkia, käännymme ihan varmasti uudelleen puoleenne :)”
– Merja Uusitalo, häät 12.12.2015, Kakskerran Hirvilampi, Turku –

 

”Ilta sujui kaikin puolin aivan loistavasti! Työntekijänne on aivan omaa luokkaansa sekä laulajana, juontajana, karaokemestarina että ihmisenä. Lämmin kiitos hänelle ja teille kaikille, koko elämäni aikana en mitään näin sujuvaa ja ystävällistä ja ammattitaitoista toimintaa kuin nämä juhlani etukäteisjärjestelyineen kaikkineen ole kohdannut. Voimme mieheni kanssa rentoutua täysin ja nauttia juhlistamme, kun kaikki hoitui kuin itsestään. Myös vieraat erikseen kiittelivät juontajaa ja erityisesti hänen Kirka-tulkintojaan. Kiitos!
– Anneli Koivunen, syntymäpäiväjuhlat 12.12.2015, Teatterimuseo Kaapelitehdas, Helsinki –

”Ihan kaikkia toiveita ei illan aikana tullut, mutta se ei haitannut. DJ on niin ammattilainen ja niin huippu tyyppi, että saa väen jo vauhtiin ruokailun aikana. Suuret kiitokset hänelle, en voi kiittää häntä kyllin lämpimästi. Myös kaikki asiointi Popmastersin kanssa sujui todella hienosti!”
– Susanna Kultalahti, väitöskaronkka 4.12.2015, Kotirannan Työväentalo, Vaasa –

 

”Kaikki meni oikein hyvin. Toiveet otettiin huomioon ja DJ oli kaikinpuolin asianmukainen.”
– Eeva-Liisa Sävelä, syntymäpäiväjuhlat 20.11.2015, Massin Maja, Ulvila –

 

”Olimme erittäin tyytyväisiä, sillä kaikki hoitui juuri kuten oli sovittu! DJ oli positiivinen ja hyvin hengessä mukana. Kaikki kappaleet (jopa ex tempore toiveet) järjestyivät. Kaikkineen erinomainen palvelukokonaisuus. Suosittelen lämpimästi!”
– Mari Takala, häät 19.9.2015, Mekani, Pori –

 

”Kaikki sujui todella loistavasti alusta asti! Kaikkiin kyselyihin sain vastaukset todella nopeasti ja vielä paria päivää ennen saimme lisättyä pakettiin vielä valot. Kaikki toiveemme toteutettiin ja musiikki oli aina tunnelmaan sopivaa. Ainut mistä on pakko antaa hieman palautetta, on se ettei DJ ottanut meihin yhteyttä, ennen kuin itse soitin hänelle muutama päivä ennen häitä, meille kuitenkin sanottiin, että hän on yhteydessä hyvissä ajoin. Mutta tästäkin huolimatta olen todella tyytyväinen saamamme palveluun, kiitos!”
– Teija Eklin, häät 5.9.2015, Pirkanmaan Musiikkiopisto, Tampere –

 

”DJ oli luonnollisesti ammattitaitoinen ja palvelu oli ensiluokkaista. Minuun teki silti suurimman vaikutuksen DJn äärettömän positiivinen asenne ja halu tehdä päivästämme ikimuistoinen ja kaikki viihtyivät tanssilattialla. Koska häidemme teemavärinä oli positiivisuus ja rakkaus, niin saimme juurikin tähän teemaan sopivan DJn. Kiitos paljon! :)”
– Sari Rekonius, häät 8.8.2015, Mäntän Klubi, Mänttä –

 

”DJ hoiti tehtävänsä mallikkaasti! Hän soitti hyvin etukäteen toivomiamme biisejä ja otti toiveita vastaan myös illan aikana. Hän luki hyvin tunnelmaa ja juhlijoiden liikkeitä ja teki musiikkivalinnat sen mukaan. Olimme erittäin tyytyväisiä palveluun, kiitos siitä!”
– Jenni Salminen, häät 8.8.2015, Manilla, Turku –

 

”Onneksi turvauduin ammattilaisten apuun, ilta oli menestys :)”
– Tanja Mäkelä, 50-vuotisjuhlat 1.8.2015, Ruissalon  Moottorivenekerho, Turku –

 

”Erittäin joustava ja ammattitaitoinen, kohtelias, charmantti juontaja! Voimme sydämellisesti suositella (myös) kansainvälisiin tilaisuuksiin, kielitaitoa löytyi ja ylitti kaikki odotuksemme. Häävieraamme Saksasta ja Sveitsistä olivat erittäin otettuja valitusta ja soitetusta musiikista! Ja kuten toivoimme- tanssilattia oli aina käytössä!! Mieleen jäi myös aivan mahtava live-performance!”
– Tanja ja Ralf Barthel, häät 25.7.2015, Koivulahden Rapukartano, Vilppula –

 

”Mielestämme todella hyvät bileet olivat DJ:n ansiota! Sekä se että DJ soitti jo ruokailun aikana taustamusiikkia (DJ:n ansiosta ei tylsiä hetkiä toisia tuijotellen ollut). Hienosti pyrki saamaan hiljaa lämpiävät juhlavieraat mukaan oikeeseen tunnelmaan! Varmasti tulemme puskaradiona kertomaan ja kehumaan jos joku toivoo juhliinsa hyvää fiilistä ja musiikkia!”
– Nina Leikkilä, häät 25.7.2015, Urjalan Säätiötalo

 

”Täysi kymppi. Ei voi muuta sanoa. Aivan upeasti järjestetty kokonaisuus kaikkeudessaan. Tarkoituksenamme oli pitää rennot ja mukavat häät ja teidän avullanne se todella onnistui! Arvuuttelimme ensin bändin välillä, mutta päätyminen DJ:n oli todellakin oikea valinta. Musiikki soi läpi päivän mukautuen aina sopivaksi jokaiseen hetkeen. Häissä ei ollut yhtään hiljaista tai kiusallista hetkeä, koska musiikki kevensi tunnelmaa. Loistavaa. Erityiskiitos DJ:lle, joka hoiti musiikki toivemme täydellisesti ja jatkoi soittamista vielä myöhälle yöhön asti. Tulemma varmasti käyttämään ja suosittelemaan palveluitanne jatkossa, kun järjestämme juhlia.”
– Tuomas Toivola, häät 11.7.2015, Kelhin Juhlatalo, Valkeakoski –

 

”Kiitos, kiitos ja kiitos. On hienoa kun asioita hoidetaan ammattitaidolla ja kuitenkin hommasta näkyy poikamainen innostus hyvällä tavalla. Annoimme pohjustavaa soittolistaa josta juontaja poimi ehdottomat helmet soittoon, kuitenkin lukien tyylilinjaa ja yleisöä. Kiitos ei tule pelkästään meiltä synttärisankareina vaan koko juhlaväki oli haltioissaan, varsinkin juontajan laulu osuuksien jälkeen. Kaikki oli alusta loppuun vaivatonta, helppoa ja luotettavaa. Tästä on hyvä jatkaa iloisin mielin uudelle vuosikymmenelle.”
– Hannu Luostarinen, syntymäpäivät 11.7.2015, Estelle, Vääksy –

 

”Dj häissämme oli mukana tekemässä juhlista ikimuistoiset. Hän oli erittäin ammattitaitoinen, ja kaikki sujui paremmin kuin olisi edes osannut toivoa. Mukava tyyppi, ja täysi kymppi työssään. :) Kiitos hänelle!”
– Aino Brommels, häät 4.7.2015, Ahjola, Nurmijärvi –

 

”Saimme erittäin hyvää palvelua alusta loppuun asti. Kaikki toiveemme otettiin huomioon ja saimme hyviä pakettiratkaisuehdotuksia. DJ:mme oli aivan huikea!! Kaikilta tuli kehuja illan musiikista! Koko ilta meni aivan nappiin siis myös musiikin osalta. Kaikille oli jotakin ja tanssilattialla viihtyivät kaikki vieraat vauvasta vaariin. Vaikka ohjelmaan tuli illan aikana pieniä muutoksia esim aikatauluihin, osasi DJ hoitaa homman kotiin. Suurkiitos DJ:lle! Ps. Letkajenkkabiisi soi vieläkin monen päässä!! ;)”

– Laura & Frans Koivuniemi, häät 27.6.2015, Sammin Ratsutila

 

”Heti alkuyhteydenotosta tuli vaikutelma, että Popmastereilla homma toimii, ja niin toimikin poikani häissä. Työntekijänne on loistava tiskijukka. Sain häneltä hyviä neuvoja hääohjelmajärjestyksen suunnittelussa. Juhlissa hän hoiti asian rennon tyylikkäästi ja ammattitaidolla vetäen juhlayleisöä mukaan tanssimaan. Karaokekin toimi moitteettomasti. Samoin tekniikka pelasi. Löytyipä mieheltä vielä upea lauluääni. Hinta-laatusuhde erittäin hyvä. Ei voi kun kiittää ja suositella Popmastereita lämpimästi.”
– Kaija-Liisa Honkanen, pojan häät 6.6.2015, Iisalmi, Raatihuone

 

”Juhlat onnistuivat täydellisesti ja Dj kruunasi illan! Taustamusiikki ruokailutilanteessa toi tunnelmaa ja rentoutta. Välillä tanssilattia täyttyi ja koko juhlaporukka saatiin mukaan. Toiveita toteutetettiin pyyntöjen mukaan. Kehuja sateli myös vierailta. Iso kiitos! :)”
– Krista Huhta, häät 23.5.2015, Kiikoinen, Kiikoisten Seurantalo

 

”DJ sai tunnelman kirjailellisesti kattoon! Ollaan tosi onnellisia! Vierailta ollaan moneen otteeseen kuultu kehuja DJ.stä. ”Ilonen, reipas ja helposti lähestyttävä” Kaikilla oli hauskaa ja jalat kipeänä tanssimisesta ja hyppimisestä. Suuri kiitos DJ:lle!”
– Laura Ihanamäki, häät 23.5.2015, Rauma, Kuuskari

 

”Esimerkillistä työtä, homma meni niinkuin pitikin. Vaikka aikaa varattiin reilusti juhlapäiväksi, tuntui se silti luistavan käsistä, olisin mielellään soitattanut juontajalla enemmänkin.”
– Jouni Pulkkinen, häät 23.5.2015, Akaa, Karllundin Kivinavetta

 

”Hääjuhlastamme tuli ikimuistoiset juuri DJ:n ansiosta sillä hän sai musiikillaan tunnelman kattoon,hän oli kuunnellut toiveitamme.Juhlaväkikin on jälkeenpäin kiitellyt illasta,toiset sanomalla OLI OIKEIN VUOSISADAN BILEET.”
– Timo Valtonen, häät 23.5.2015, Lieto, Villa Järvelä

 

”Kyllä huomaa, että on ammattilaiset asialla. Olen todella tyytyväinen tekemäämme dj-ratkaisuun. DJ oli todella aurinkoinen ja ystävällinen – voisin lämpimästi suositella Popmasteria kenelle tahansa juhlanjärjestäjälle.”
– Emmi Asplund, häät 9.5.2015, Turku, Logomo

 

”Lämpimästi suosittelen tätä yritystä kaikenlaisiin yksityis- ja yritystapahtumiin. Popmaster oli 4-kymppisilläni hoitamassa DJ-karaoken ja voin sanoa, että kaikki viihtyivät! Juontaja kunnioitti kaikkia toiveita niin sankarilta kuin yleisöltäkin ja omasi hyvän pelisilmän mitä milloinkin kannatti soittaa. Käytetyt laitteet ja mm. karaokelistat olivat todella korkealaatuiset ja toimivat. Kiitos!”
– Mariia Bognomini, syntymäpäiväjuhlat 28.3.2015, Espoo, Carlberg

 

”Annamme täyden kympin toiminnastanne ja palveluistanne omissa synttärijuhlissamme. Musiikki oli juuri sitä mitä oli sovittu, karaoke oli hyvin ohjattua, DJ hoiti hommansa täydellisesti!!! Myös vieraat antoivat 10 pistettä!!! Tulemme varmasti jatkossa käyttämään palvelujanne ja suosittelemme teitä eteen päin. Erikoiskiitos DJ:lle, teit tyttäremme juhlista täydelliset!!!”
– Anu Parviainen, tyttären 18-vuotisjuhlat 27.3.2015, Vihti, Tervalammen Sampola

 

”Toimintanne oli hyvää ja ammattimaista. Olen erittäin tyytyväinen.”
– Riittakerttu Kaltiala-Heino, syntymäpäiväjuhlat 7.3.2015, Tampere, Laulumaja

 

 ”DJ hoiti homman loistavasti koko illan ja löysit porukalle just sopivaa musiikkia! Olemme tosi tyytyväisiä musiikistä ja palvelusta, ja niin olivat myös vieraimme!”
– Maria Holm, häät 31.12.2014, Porvoo, Kiialan Kartano

 

”Suuri kiitos DJ:lle joka oli häissämme. Emme olisi voineet parempaa henkilöä saada, toivottavasti annatte kiitoksen vielä kerran hänelle meidän puolestamme. Kaikki sujui todella hienosti ja mallikkaasti. DJ teki hääjuhlasta ainutlaatuisen omalta osaltaan. Ja kiitos Popmaster.”
– Annika Töyrylä, häät 31.12.2014, Iitti, Kausalan Ponni

 

”Kaikki järjestelyt sujuivat erinomaisesti ja todella joustavasti ja juontaja oli aivan loistava! Hän oli selvästi mukana touhussa koko sydämellään ja olin todella tyytyväinen kaikkeen. Juontaja laittoi myös välillä taustalta tulemaan aplodeja yms. efektejä, mitkä sopivat tilanteeseen. Hän kuunteli koko ajan mitä mm. puheissa mainittiin ja kun esim. yhdessä puheessa kerrottiin yhdestä biisistä, joka liittyi erääseen tilanteeseen, niin juontaja laittoi kyseisen biisin soimaan, se tuntui todella mukavalta :) Kiitos! Voin todella suositella teitä! ”
– Heidi Ågren, syntymäpäiväjuhlat 25.10.2014, Turku, Hirvilammen Paviljonki

 

”Olimme kaikin puolin erittäin tyytyväisiä juontajan toimintaan sekä ennen juhlaa että itse juhlassa. Juontaja oli mukava ja hän toimi erittäin joustavasti soittaen myös vieraiden pyytämiä kappaleita. Musiikki oli täysin toiveidemme mukaista ja vieraatkin viihtyivät tanssilattialla koko illan. Voimme lämpimästi suositella Popmasteria, etenkin jos kaikki juontajanne ovat näin ammattitaitoisia! Tulemme varmasti myös jatkossa käyttämään palveluitanne, mikäli tarvitsemme juhliin musiikkia. Iso kiitos ja kumarrus!”
– Ristomatti Savimäki, hääjuhla 25.10.2014, Tuusula, Solbacken

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun. Dj kuunteli toiveemme musiikin suhteen, joka todellakin poikkesi ”valtavirrasta”, ja oli innostunut. Kommunikointi toimi puolin ja toisin koko illan. Myös Dj tuntui viihtyvän kuten myös vieraamme. Iltamme oli onnistunut.”
– Eija-Sinikka ja Jari Myöhänen, häät 27.9.2014, Savonlinna, Olavinlinna

 

”Kaikki sujui viime lauantaina häissämme hienosti. Erityiskiitos DJ:lle siitä, että hän toteutti suuren osan etukäteen tekemistämme musiikkitoiveista ja spiikkasi häävalssimme alun tosi hyvin!”
– Anni ja Tero Lukkala, häät 20.9.2014, Vantaa, Hämeenkylän kartano

 

”Dj huomioi asiakkaan toiveet ennen tapahtumaa kuten myös illan aikana loistavasti. Yhteydenpito ja kysymyksiin vastaaminen sähköpostitse oli nopeaa ja asiakaslähtöistä kaikin puolin. Palvelu ylitti niin maksajan kuin vieraiden odotukset palautteesta päätellen. Aion suositella teitä ja jos itsellemme vielä isompia juhlia tulee niin käytämme palveluitanne ehdottomasti uudelleen! Kiitos!”
– Sanna Savioja, häät 4.1.2014, Tampere, Irjalan makasiinit –  

 

“Positiivista DJ:ssä oli että hän soitti hyvää musiikkia ja otti häissämme olleet lapsetkin ihanasti huomioon.”
– Maija Salonen, häät 17.8.2013, Luhanka –

 

“DJ tuli ajoissa, hoiti tavarat paikoilleen hienosti ja omatoimisesti, oli kohtelias ja mukava. Hän soitti klo 18-24 ja korjasi sitten kamat pois, niin saimme tanssia aivan loppuun asti eli sen mitä huvilan järjestyssääntö salli.”
– Kirsi Aho, syntymäpäiväjuhlat 10.8.2013, Helsinki, Villa Salin

 

“Popmasterin kanssa asiointi sujui todella hyvin. Asioista sovittiin ajoissa ja selkeästi ja palveluista ja toimintatavoista kerrottiin selvästi. Oli mukavaa, kun asiat saatiin sovittua aikaisessa vaiheessa, alkuvuodesta, juhlien ollessa loppukesästä. Yhteyden Popmasteriin sai ripeästi ja kysymyksiin vastattiin pian. Olemme todella tyytyväisiä Popmasteriin ja suosittelemme palveluitanne muillekkin! Ammattimaista ja luotettavaa palvelua koko rahan edestä. Mikään muu DJ-palveluita tarjoava taho, jonka olemme löytäneet, ei pystynyt tarjoamaan näin luotettavaa ja hyvää palvelua kuin Popmaster.”
– Heli Lehtonen, häät 10.8.2013, Tampere, Rustholli

 

“No oli ihan huippua musaa just niinkuin haluttiin. Ei mitään valittamista. Päinvastoin!”
– Annika Vasalampi, häät 3.8.2013, Punkalaidun, Vartialan lava

 

“Olemme enemmän kuin tyytyväisiä lauantain ohjelmaan! Musiikkipuoli hoitui juhlissa hyvin, ja oli juuri sen tyylistä kuin mitä olimme toivoneetkin. Illan virallisuuksien päätyttyä juontaja hoiti hommansa hyvin ja sai mukavasti porukan liikkeelle ja veisaamaan karaokea… :) Aiomme kyllä jatkossa suositella teidän palveluja muillekin!!”
– Marja ja Eeropekka Valkeajoki, häät 20.7.2013, Juupajoki, Heimola

 

“Vaimon ja juhlakansan puolesta tahdon kiittää Popmasteria ja sen työntekijöitä panoksesta. Kaikki olivat todella tyytyväisiä pakettiinne.”
– Roope Liljeberg, häät 6.7.2013, Tampere –

 

“Mitä toimintaan tulee niin ei meillä ole kyllä mitään muuta kuin suitsutusta tarjolla :). Kaikki pelasi Pirtillä kuin rasvattu. Ei muuta kun jatkatte samaan malliin niin voin ainakin henkilökohtaisesti suositella teidän palvelua.”
– Juha Koskensalo, häät 29.6.2013, Tampere –

 

Ei VOI sano mitään negatiivista Kaikki toimi, kuten sovittiin, DJ, todella taitava ja hoiti upeasti hääparinkin haastattelut ja muut juonnot.  Minulla ei mistään häistä ollut tällaista kokemusta – nyt on enkä kadu – voisi sano, tämä oli jopa orkesteriakin parempi ja sopi erittäin hyvin häiden suuren nuorisomäärän vuoksi hyvin. Yksi asia jäi itseä harmittamaan, kun DJ, oli vain klo 24. Näin se sovittiin ja se oli ok. Sain itse sitten palautetta hääväeltä, kun karaoke loppui niin ”aikaisin”. Minut yllätti se, että hääväessä oli tosi paljon karaokelaulajia. Nyt jatkossa tämänkin osaa huomioida, jos vielä tulee tilanteita joissa tällaista voisi harkita. Nyt on kuitenkin jo molemmat tyttäret naimisissa, joten häitä ei ainakaan tule. Kiitos Tommi! Parasta oli juuri tuo, että se mitä sovittiin piti pilkulleen. Varmaa on se, että jos minulta joku kyselee kokemuksia – voin ehdottomasti teitä suositella. KIITOS.”
– Harri Snellman, tyttären häät 29.6.2013 –