Popmaster on yksi Etelä-Suomen suurimmista karaokepalvelua tarjoavista yrityksistä. Popmasterin listoilla on kymmeniä innokkaita ja sanavalmiita juontajia. Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelun ansiosta pystymme palvelemaan yhtä tehokkaasti pitkäaikaisia ravintola-asiakkaitamme kuin yksittäisiä tapahtumajärjestäjiä.

 

KARAOKE JUHLIIN

Popmasterin kautta karaokepalvelun tilaaminen on helppoa. Verkkosivujemme ”Kokoa pakettisi” -sivulla pystyt valitsemaan tapahtumaasi soveltuvan juhlapaketin kolmesta vaihtoehdosta. Vaihtoehdot lähtevät 490 euron hintaisesti Peruspaketista aina 1200 euron arvoiseen Deluxe-pakettiin. Kaikki Popmasterin juhlapaketit sisältävät kuuden tunnin mittaisen karaokekeikan laitteineen. Juontajallamme on aina mukana myös laaja musiikkivalikoima, joten alkuillasta juontaja voi toimia DJ:nä nostaen hiljalleen tunnelmaa. Juhlapaketteihin on mahdollisuus valita lisätunteja ja tarvittavia lisälaitteita tarpeen mukaan. Kaikki tämä onnistuu helposti verkkosivuillamme ”Kokoa pakettisi” -sivulla. Palvelussa näet koko ajan mitä valitsemasi kokonaisuus sisältää ja mitä se maksaa. Annamme mielellämme opastusta ja vinkkejä myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa ja kysyä.

 

LASTENKARAOKE

Lastenkaraoke on osuva ohjelmanumero asiakastilaisuuksiin, messuille ja syntymäpäiville. Popmasterin lastenkaraoke sisältää kaikki lasten ja nuorten suosikkikappaleet aina Muumeista Cheekiin.

 

HEAVYKARAOKE

Heavykaraokessa ei tangoa lauleta ja itkuvirret poljetaan maan rakoon. Heavykaraoke tarjoaa raskaamman vaihtoehdon perinteiselle karaokelle. Heavykaraoken juontajat ovat itsekin vannoituneita raskaamman rokin ystäviä.

 

BILEKARAOKE

Bilekaraoke yhdistää DJ-palvelut ja karaoken. Bilekaraokessa laulamiseen ei suhtauduta vakavasti vaan illan tunnelmaa nostatetaan sekä levymusiikilla että vaihdikkailla karaokekappaleilla. Hyvin monesti bilekaraokessa lavalla nähdään näyttäviä yhteisesiintymisiä, joissa laulu raikaa lujaa ja tunnelma on korkealla. Bilekaraokessa tärkeintä ei ole laulaa hyvin vaan tärkeintä on pitää hauskaa!

 

Bilekaraokea yritystilaisuudessa Submarinassa Turussa