Helsinki on täynnä juhlia tai tapahtumia. Vain osassa niistä DJ toimii tunnelman nostajana ja jäänsärkijänä. Popmaster tuottaa DJ-palvelua koko Helsingissä ja sen lähiympäristössä. Toimintamme perustana on pitkäaikaiset DJ-palvelut ravintoloiden kanssa ja nyt sinulla on mahdollisuus saada ammattitaitoinen DJ myös omiin juhliisi olkoon juhlapaikkasi sijaintina Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen tai joku muu pääkaupunkiseudun alueista. Popmasterin toiminta-alueena on  koko Suomi, joten sijainti ei ole meille ongelma.

Voit rakentaa oman juhlapakettisi suoraan verkkosivuillamme. Verkkopalvelumme laskee automaattisesti hinnan valitsemallesi kokonaisuudelle ja näet tarkalleen mitä kokonaisuus sisältää. Kaikki Popmasterin juhlapaketit sisältävät kuuden tunnin DJ-keikan peruslaitteineen, mutta voit itse valita haluamasi lisävarusteet. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntiimme, p. 010 2925290.

Lue kokemuksia Popmasterin toiminnasta.

Kilpailu DJ-palveluissa on kovaa olkoon paikkakuntana Helsinki tai joku muu. Popmaster tuottaa ammattimaista DJ-palvelua Helsingissä, mutta emme ole ainoita lajissamme. Tutustu tarkemmin DJ Helsinki.

 

DJ Helsinki - hinta
DJ Helsinki – juhliin – häihin
naisDJ - DJ nainen - DJ Helsinki
DJ Helsinki – nainen
DJ Helsinki - juhliin - ravintolaan
DJ Helsinki – juhlin
DJ Helsinki
Tilaa DJ Helsinkiin Popmasterilta